Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vortexul polar loveste Romania. Directorul ANM anunta cat de mult scad temperaturile

Antena3 Antena3,
Vortexul polar loveste Romania. Directorul ANM anunta cat de mult scad temperaturile

Vortexul polar care a adus deja temperaturi extrem de scazute in Europa, ajunge in weekend si in tara noastra. Directorul ANM, Elena Mateescu a explicat, joi, la Antena 3, la ce sa ne asteptam din punct de vedere al temperaturilor. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Valul de aer polar loveste Romania in weekend. Unde se anunta ger cumplit

Un val de aer polar loveste Romania in weekend. La sfarsitul saptamanii, vremea va deveni rece, geroasa mai ales noaptea si dimineata, cu temperaturi de minus 18 grade Celsius.

Meteo 13-16 ianuarie 2021. Ce ravagii poate face vortexul polar in Romania, aveti grija!

In urmatoarele zile, incepand de astazi, 13 ianuarie, Romania va intra sub incidenta unor temperaturi scazute. Schimbarea este datorata unui fenomen, denumit vortex polar, ce se va abate asupra Romaniei, venind dinspre Polul Nord si Siberia. Deja in Europa s-au resimtit efectele acestui fenomen de temperaturi extreme. Prognoza Meteo 13-16 ianuarie 2021 este una extrema .

Meteo. Vortexul polar pune stapanire pe Romania. Temperaturile scad drastic de mult

Meteo: Vremea a devenit rece in Romania saptamana aceasta. Avem temperaturi mai scazute preconizate in zilele urmatoare. Meteorologii explica aceste schimbari ca fiind datorate unui vortex polar care afecteaza Europa, in special continentul vestic si central. Meteo, Temperaturi de -20 de grade in perioada urmatoare La nivelul intregii tari ninge de aproximativ 24 de ore, .

Alerta meteo 2021. Vortexul polar face ravagii in Europa. Cand vine valul temperaturilor negative mari

Cresterea temperaturilor in atmosfera superioara peste Polul Nord o sa faca ca gerurile maru sa coboare in emisfera nordica. Astfel, valurile de frig care o sa se raspandeasca peste America de nord, Europa si Asia, din a doua jumatate a lunii ianuarie vor fi precum cele din anul 2014, cunoscute drept vortex polar, ce au .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )