Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vosganian: Daca nu punem cateva zeci de milioane de euro, Cupru Min se inchide in maximum un an

Hotnews Hotnews,
 Vosganian: Daca nu punem cateva zeci de milioane de euro, Cupru Min se inchide in maximum un an

Ministrul Economiei Varujan Vosganian a declarat sambata, la Antena 3, sunt necesare cateva zeci de milioane de euro pentru Cuprumin, in caz contrar compania urmand sa se inchide in maximum un an, pentru ca nu are bani pentru autorizatia de mediu, pentru retehnologizare si pentru pregatirea de noi zacaminte pentru exploatare, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Teraplast a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, prin Raiffeisen Leasing IFN

Consiliul de Administratie al Teraplast a anuntat astazi ca a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, pentru achizitionarea de utilaje, echipamente si autoturisme in sistem leasing financiar, prin Raiffeisen Leasing IFN, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Marelvi a obtinut o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro

Marelvi, compania care importa si distribuie brandul Liebherr in tara noastra, a obtinut in 2012 o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro, in crestere fata de anul precedent, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Renault a confirmat reinnoirea Laguna si Espace in 2014 prin investitii de 420 milioane euro in uzina Georges Besse

Renault a anuntat ca va investi 420 milioane euro in modernizarea uzinei Georges Besse ca sa o pregateasca pentru intrarea in fabricatie, in 2014, a inlocuitorilor pentru Laguna, Espace, Scenic si Grand Scenic, scrie worldcarfans. com.

Bosch Romania isi propune o cifra de afaceri de 195 milioane euro

Bosch Romania intentioneaza sa realizeze o cifra de afaceri de 195 de milioane de euro, in acest an, dupa ce, in 2012, a avut vanzari de 180 de milioane de euro, in scadere cu 4,5 procente fata de cifra de afaceri din anul precedent.

Marelvi - cifra de afaceri de circa 38 milioane euro, in 2012

Distribuitorul de electrocasnice Marelvi a inregistrat, in primele luni ale anului curent, un rulaj similar cu cel din primele sase luni ale anului trecut si isi propune sa depaseasca pana la finele anului o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de euro.

FECNE Bucuresti - contract de 1,8 milioane euro cu o filiala a Gazprom

Fabrica de Echipamente si Componente Nuclearo-Energetice FECNE) din Bucuresti, detinuta de Grupul italian Walter Tosto, devine furnizor de echipamente pentru Gazprom. Valoarea contractului este de 1,8 milioane de euro si include livrarea a trei separatoare pentru cea mai mare statie de comprimare a gazelor din lume, aflata in constructie la Anapa Rusia meridionala).

Carpatair - crestere de capital de 5 milioane euro

Adunarea Generala a Actionarilor Carpatair a decis majorarea capitalului social al companiei cu 5 milioane de euro, investitie care are scopul finantarii programului de restructurare si modernizare a flotei Carpatair.

Carpatair anunta o crestere de capital de 5 milioane euro din cauza Aeroportului din Timisoara

Actionarii elvetieni ai Carpatair au anuntat ca fac o noua investitie in companie printr-o majorare a capitalului social cu 5 milioane de euro.

Circa 10 milioane euro, bani publici, aruncati pe un site fantoma. eRomania2 e... ca in Romania

Aruncam banii publici pe nimic. Aproape 10 milioane de euro au fost cheltuite, in trei ani, pentru un portal care nu exista: eRomania2. Site-ul, conceput de guvernarea Boc, ar fi trebuit sa contina informatii.

Electrica imprumuta 55 milioane euro pentru un parc eolian

Electrica SA liciteaza contractarea unui credit in suma maxima de 55 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )