Libnet.ro
UNICEF

07:30

Carpatair anunta o crestere de capital de 5 milioane euro din cauza Aeroportului din Timisoara

Adevărul Adevărul,
Carpatair anunta o crestere de capital de 5 milioane euro din cauza Aeroportului din Timisoara

Actionarii elvetieni ai Carpatair au anuntat ca fac o noua investitie in companie printr-o majorare a capitalului social cu 5 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Marelvi a obtinut o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro

Marelvi, compania care importa si distribuie brandul Liebherr in tara noastra, a obtinut in 2012 o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro, in crestere fata de anul precedent, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Fondul Proprietatea a luat 56,8 milioane euro pentru 1,11% din Petrom

Fondul Proprietatea FP) a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom SNP), din pachetul de 1,77% pe care intentiona sa il cedeze, la un pret cu 6% sub piata, incasand astfel 246,6 milioane lei 56,8 milioane euro).

Banca Transilvania a atras 29,4 milioane euro dintr-o emisiune de obligatiuni

Banca Transilvania BT) a atras 29,41 milioane euro prin vanzarea de obligatiuni convertibile in actiuni, dupa ce International Finance Corporation, divizie a Grupului Bancii Mondiale si actionar al BT, a cumparat cu 18,9 milioane euro toate obligatiunile care i-au fost alocate.

Teraplast a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, prin Raiffeisen Leasing IFN

Consiliul de Administratie al Teraplast a anuntat astazi ca a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, pentru achizitionarea de utilaje, echipamente si autoturisme in sistem leasing financiar, prin Raiffeisen Leasing IFN, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Renault a confirmat reinnoirea Laguna si Espace in 2014 prin investitii de 420 milioane euro in uzina Georges Besse

Renault a anuntat ca va investi 420 milioane euro in modernizarea uzinei Georges Besse ca sa o pregateasca pentru intrarea in fabricatie, in 2014, a inlocuitorilor pentru Laguna, Espace, Scenic si Grand Scenic, scrie worldcarfans. com.

Grup MIR finalizeaza investitii de 3,3 milioane euro in portofoliul Sind Tour Trading

Grupul timisorean de companii Grup MIR finalizeaza in aceasta primavara investitii in valoare de 3,3 milioane euro in portofoliul Sind Tour Trading, au anuntat astazi oficialii companiei, conform unui comunicat remis redactiei.

Doua companii chineze vor sa investeasca 300 milioane euro in mine viabile si Termocentrala Mintia

Doua companii chineze intentioneaza sa investeasca intre 200 si 300 de milioane de euro pentru Termocentrala Mintia si alti 60 de milioane de euro pentru unitatile miniere viabile, a declarat directorul.

Circa 10 milioane euro, bani publici, aruncati pe un site fantoma. eRomania2 e... ca in Romania

Aruncam banii publici pe nimic. Aproape 10 milioane de euro au fost cheltuite, in trei ani, pentru un portal care nu exista: eRomania2. Site-ul, conceput de guvernarea Boc, ar fi trebuit sa contina informatii.

Electrica imprumuta 55 milioane euro pentru un parc eolian

Electrica SA liciteaza contractarea unui credit in suma maxima de 55 milioane de euro.

POR finanteaza in Regiunea Sud-Est proiecte in valoare de 485 milioane euro

REGIO-Programul Operational Regional a finantat, pana pe 19 aprilie 2013, in judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea si Vrancea un numar de 390 proiecte, in valoare de peste 485 milioane de euro, reprezentand peste 90% din valoarea alocata regiunii, potrivit Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )