Libnet.ro
UNICEF

09:15

Electrica imprumuta 55 milioane euro pentru un parc eolian

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrica imprumuta 55 milioane euro pentru un parc eolian

Electrica SA liciteaza contractarea unui credit in suma maxima de 55 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea a luat 56,8 milioane euro pentru 1,11% din Petrom

Fondul Proprietatea FP) a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom SNP), din pachetul de 1,77% pe care intentiona sa il cedeze, la un pret cu 6% sub piata, incasand astfel 246,6 milioane lei 56,8 milioane euro).

Teraplast a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, prin Raiffeisen Leasing IFN

Consiliul de Administratie al Teraplast a anuntat astazi ca a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, pentru achizitionarea de utilaje, echipamente si autoturisme in sistem leasing financiar, prin Raiffeisen Leasing IFN, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Vanzari de 165 de milioane de euro pentru eMAG anul trecut

EMAG a generat, anul trecut, vanzari de 165 de milioane de euro, inregistrand o crestere de 14% fata de anul anterior, de trei ori mai mare decat cea a pietei de electroIT, potrivit unui comunicat de presa.

Doua companii chineze vor sa investeasca 300 milioane euro in mine viabile si Termocentrala Mintia

Doua companii chineze intentioneaza sa investeasca intre 200 si 300 de milioane de euro pentru Termocentrala Mintia si alti 60 de milioane de euro pentru unitatile miniere viabile, a declarat directorul.

Renault a confirmat reinnoirea Laguna si Espace in 2014 prin investitii de 420 milioane euro in uzina Georges Besse

Renault a anuntat ca va investi 420 milioane euro in modernizarea uzinei Georges Besse ca sa o pregateasca pentru intrarea in fabricatie, in 2014, a inlocuitorilor pentru Laguna, Espace, Scenic si Grand Scenic, scrie worldcarfans. com.

Banca Transilvania a atras 29,4 milioane euro dintr-o emisiune de obligatiuni

Banca Transilvania BT) a atras 29,41 milioane euro prin vanzarea de obligatiuni convertibile in actiuni, dupa ce International Finance Corporation, divizie a Grupului Bancii Mondiale si actionar al BT, a cumparat cu 18,9 milioane euro toate obligatiunile care i-au fost alocate.

Marelvi a obtinut o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro

Marelvi, compania care importa si distribuie brandul Liebherr in tara noastra, a obtinut in 2012 o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro, in crestere fata de anul precedent, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Grup MIR finalizeaza investitii de 3,3 milioane euro in portofoliul Sind Tour Trading

Grupul timisorean de companii Grup MIR finalizeaza in aceasta primavara investitii in valoare de 3,3 milioane euro in portofoliul Sind Tour Trading, au anuntat astazi oficialii companiei, conform unui comunicat remis redactiei.

Chinezii vor salva Centrala Mintia si cateva mine viabile din Hunedoara. Vor investi pana la 300 de milioane de euro

Directorul Complexului Energetic Hunedoara CEH), Daniel Andronache, a declarat luni, la Deva, ca doua companii din China vor sa investeasca intre 200 si 300 de milioane de euro pentru Termocentrala Mintia si alti 60 de milioane de euro pentru unitatile miniere viabile.

Circa 10 milioane euro, bani publici, aruncati pe un site fantoma. eRomania2 e... ca in Romania

Aruncam banii publici pe nimic. Aproape 10 milioane de euro au fost cheltuite, in trei ani, pentru un portal care nu exista: eRomania2. Site-ul, conceput de guvernarea Boc, ar fi trebuit sa contina informatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )