Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vot cu scandal pe proiectul de lege Rosia Montana. Valcov: Acordul dintre Guvern si RMGC a fost scos din proiect

Adevărul Adevărul,
Vot cu scandal pe proiectul de lege Rosia Montana. Valcov: Acordul dintre Guvern si RMGC a fost scos din proiect

Membrii Comisiei pentru Rosia Montana au dat, joi, un vot asupra proiectului de lege in forma primita de la Guvern. La finalul sedintei, parlamentarii PNL au explicat ca s-a votat numai pentru continuarea dezbaterilor, votul final urmand sa fie dat luni. continuă pe Adevărul

Votul cu scandal pe proiectul de lege Rosia Montana. Valcov: Acordul dintre Guvern si RMGC a fost scos din proiect

Membrii Comisiei pentru Rosia Montana au dat, joi, un vot asupra proiectului de lege in forma primita de la Guvern. La finalul sedintei, parlamentarii PNL au explicat ca s-a votat numai pentru continuarea dezbaterilor, votul final urmand sa fie dat luni.

Votul pe proiectul de lege Rosia Montana a iesit cu scandal: Cred ca din cauza fumului de tigara nu s-a inteles exact

Membrii Comisiei pentru Rosia Montana au dat, joi, un vot asupra proiectului de lege in forma primita de la Guvern. La finalul sedintei, parlamentarii PNL au explicat ca s-a votat numai pentru continuarea dezbaterilor, votul final urmand sa fie dat luni.

Vot controversat in Comisia pentru Rosia Montana pe proiectul de lege in forma trimisa de Guvern

Membrii Comisiei pentru Rosia Montana au dat, joi, un vot asupra proiectului de lege in forma primita de la Guvern, ulterior iscandu-se controverse asupra semnificatiei votului, informeaza Mediafax. Sedinta s-a tinut cu usile inchise iar 9 dintre membrii Comisiei au votat pentru, in timp ce 7 membri au votat impotriva.

Proiectul exploatarii de la Rosia Montana a fost modificat: Noua forma se refera la toate exploatarile

Proiectul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana a fost schimbat total de catre comisie. Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat ca a fost modificat inclusiv titlul si.

Audierile in Comisia Rosia Montana, la final. Cum arata bilantul celor trei saptamani de activitate

Audierile Comisiei privind proiectul de lege Rosia Montana au ajuns la final. Dupa trei saptamani de intrebari si raspunsuri, la care au participat ministri, reprezentantii RMGC, oficiali ai Bisericii, presedintele Academiei Romane si simpli protestatari din Piata Universitatii, Adevarul va prezinta sinteza celor mai importante momente ale activitatii Comisiei, de la care se asteapta, pana la 20 octombrie, un raport detaliat.

VIDEO Valcov: Proiectul de lege privind Rosia Montana, schimbat total de catre comisie. Acordul dintre Guvern si RMGC, scos din proiect

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat, joi, ca proiectul de lege primit de la Guvern a fost schimbat total de catre comisie, el aratand ca a fost modificat inclusiv titlul si ca proiectul nu se mai refera la Rosia Montana, ci la exploatari auro-argintifere in general, transmite Mediafax.

Valcov: Proiectul de lege privind Rosia Montana, schimbat total; acordul, scos din proiect

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat, joi, ca proiectul de lege primit de la Guvern a fost schimbat total de catre comisie, adica a explicat ca a modificat inclusiv titlul si ca proiectul nu se mai refera la Rosia.

Darius Valcov: Proiectul de lege privind Rosia Montana a fost schimbat. Acordul cu RMGC, scos din proiect

Comisia pentru Rosia Montana a votat 7 amendamente, dar niciunul nu face referire la Rosia Montana. Mai mult decat atat, presedintele Comisiei, Darius Valcov, sugereaza ca, potrivit articolului 2, Gabriel.

Valcov: Proiectul de lege privind Rosia Montana, SCHIMBAT total.

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat, joi, ca proiectul de lege primit de la Guvern a fost schimbat total de catre comisie si a aratat ca a fost modificat inclusiv titlul si ca proiectul nu se mai refera la Rosia Montana, ci la exploatari auro-argintifere in general, transmite Mediafax. Valcov a spus ca Acordul dintre Guvern si RMGC a fost scos din proiectul de lege trimis de Guvern. S-au adopt opt amendamente, de la titlul legii, care a fost modificat, si .

Rosia Montana. PSD, PPDD si PC au votat in sedinta SECRETA in favoarea exploatarii. ...

UPDATE Presedintele comisiei, Darius Valcov PSD) a anuntat ca proiectul a fost schimbat total de catre comisie, el aratand ca a fost modificat inclusiv titlul si ca proiectul nu se mai refera la Rosia Montana, ci la exploatari auro-argintifere in general. Valcov a spus ca Acordul dintre Guvern si RMGC a fost scos din proiectul de lege trimis de Guvern. S-au adopt opt amendamente, de la titlul legii, care a fost modificat, si primele opt articole, care au schimbat total legea. In primul .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )