Libnet.ro
UNICEF

10:00

Votarea in strainatate A iNCEPUT. Romanii din Noua Zeelanda, asteptati la urnele din Auckland

Antena3 Antena3,
Votarea in strainatate A iNCEPUT. Romanii din Noua Zeelanda, asteptati la urnele din Auckland

Votul pentru alegerile parlamentare a inceput in afara tarii, sambata seara, la ora 20. 00 a Romaniei, prin deschiderea sectiei nr. 170 de la Auckland, in Noua Zeelanda, aceasta fiind cea mai. continuă pe Antena3

S-a dat startul pentru alegerile parlamentare: Votarea in strainatate a inceput in Noua Zeelanda, la Auckland

S-a dat startul pentru alegerile parlamentare. Votul pentru alegerile parlamentare a debutat in afara tarii astazi, 8 decembrie 2012, la Auckland, Noua Zeelanda, la ora 20. 00, ora Romaniei ora 7. 00 ora.

Alegeri parlamentare 2012: Procesul de votare a inceput in Noua Zeelanda, in prima sectie deschisa pentru romanii din diaspora

Votul pentru alegerile parlamentare a inceput in afara tarii sambata seara, la ora 20:00 - ora Romaniei, prin deschiderea sectiei nr. 170 din Auckland, Noua Zeelanda, aceasta fiind cea mai indepartata sectie de vot organizata in strainatate. Votul in strainatate se va desfasura in ansamblu pe durata a 35 de ore. Raportat la fusul orar din Romania, procesul electoral din strainatate se va incheia luni, 10 decembrie 2012, pe Coasta de Vest a SUA - sectiile de vot de la Los Angeles, Seattle, San Francisco, Las Vegas si Portland), la ora 7:00 - ora Romaniei.

Tornada violenta in Noua Zeelanda: Trei persoane au murit in Auckland (VIDEO)

Trei oameni au murit dupa ce o tornada puternica a lovit suburbiile din vestul orasului neo-zeelandez Auckland. Doua dintre victime lucrau la constructia unei scoli, in timp ce un al treilea a fost lovit de un.

FADERE cere dreptul de a vota pentru toti romanii din diaspora

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) cere Guvernului tarii noastre sa anuleze obligativitatea prezentarii altui document in afara pasaportului sau cartii de identitate la sectiile de votare din strainatate, arata un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )