Libnet.ro
UNICEF

21:30

S-a dat startul pentru alegerile parlamentare: Votarea in strainatate a inceput in Noua Zeelanda, la Auckland

B1 B1,
S-a dat startul pentru alegerile parlamentare: Votarea in strainatate a inceput in Noua Zeelanda, la Auckland

S-a dat startul pentru alegerile parlamentare. Votul pentru alegerile parlamentare a debutat in afara tarii astazi, 8 decembrie 2012, la Auckland, Noua Zeelanda, la ora 20. 00, ora Romaniei ora 7. 00 ora. continuă pe B1

MAE a pus in functiune TelVerde pentru alegerile parlamentare

MAE anunta punerea in functiune a telefonului verde, la care pot fi oferite informatii utile cetatenilor romani din afara granitelor, legate de alegerile parlamentare de duminica, 9 decembrie. Numarul de.

GRAFIC Prezenta la vot din 1992 pana in prezent. Vezi cum a scazut interesul romanilor pentru alegerile parlamentare

Incepand din 1992, la fiecare tur de scrutin participarea la vot in Romania a scazut in mod considerabil. Istoria alegerilor din ultimii ani ne arata ca participarea la urne a fost in continua scadere astfel incat la ultimele alegeri parlamentare2008), la urne s-au prezentat mai putin de jumatate dintre cei care au votat la primele alegeri democratice din Romania dupa 1990. In 1992, primul Parlament cu un mandat intreg, a fost ales de catre 76,29% dintre romani. Dupa primii zece ani de democratie romanii au inceput sa taxeze din ce in ce mai dur clasa politica. Vezi in articol cum s-a desfasurat prezenta la urne de-a lungul aniilor.

Aproape 60.000 de angajati MAI, mobilizati pentru alegerile parlamentare

Aproape 60. 000 de angajati ai MAI cor fi mobilizati pentru buna desfasurare a alegerilor parlamentare de duminica, 9 decembrie, a anuntat ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa. in cadrul unei.

EXCLUSIV RL: Alegerile parlamentare din Romania, SUPRAVEGHEATE de OSCE. ...

Romania libera l-a contactat telefonic pe reprezentantul OSCE pentru alegerile parlamentare, Andreas Baker, care a explicat ca institutia va observa procesul electoral din Romania nu pentru ca exista suspiciuni de frauda, ci pentru ca Romania este un stat european care si-a asumat niste principii democratice. Pe de alta parte, Andreas Baker a evitat sa nominalizeze judetele in care vor exista observatori OSCE si nu a precizat nici numarul exact de observatori. De ce OSCE va observa alegerile .

BEC: 18,2 milioane de romani cu drept de vot la alegerile parlamentare de duminica

Numarul total al alegatorilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este 18. 414, conform datelor publicate, joi, de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, numarul alegatorilor pentru parlamentare.

AEP: Reprezentanti ai mass-media straine si observatori externi acreditati la alegerile parlamentare de duminica

Reprezentantii a 27 de agentii de presa, publicatii si posturi de radio si televiziune straine au fost acreditati de Autoritatea Electorala Permanenta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, anunta Autoritatea Electorala Centrala. Totodata, AEP a acreditat observatori straini pe langa birourile si oficiile electorale.

BEC: Numarul total al alegatorilor pentru alegerile de duminica este 18.248.414

Numarul total al alegatorilor pentru alegerile parlamentare de duminica este 18. 414, conform datelor publicate de Biroul Electoral Central BEC).

CNSAS: 9 candidati la alegerile parlamentare au hotarari definitive de colaborare cu Securitatea

CNSAS a dat publicitatii numele a 9 candidati la alegerile parlamentare din 9 decembrie care au hotarari judecatoresti definitive de colaborator, lucrator al fostei Securitati sau de agent sau colaborator al.

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Botosani: Neculai Rebenciuc, INCOMPATIBIL.

Neculai Rebenciuc candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rebenciuc se va bate pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Vezi CV-ul lui Nicolai Rebenciuc Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICI SI .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Dumitru Verginel Gireada candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Gireada se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICISI CONTROVERSE A fost condamnat penal la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )