Libnet.ro
UNICEF

18:00

Votul de joi, 12 decembrie, din Marea Britanie, decide divortul de UE sau un nou referendum

România Liberă România Liberă,
Votul de joi, 12 decembrie, din Marea Britanie, decide divortul de UE sau un nou referendum

Brexit sau un nou referendum? Odata cu votul din 12 decembrie in cadrul alegerilor anticipate britan. continuă pe România Liberă

Avertisment pentru romanii din Marea Britanie! Ce a anuntat acum premierul Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson, a facut un anunt important care-i vizeaza si pe romanii din Marea Britanie. Boris Johnson a promis ca daca Partidul Conservator va castiga alegerile din data de 12 decembrie, nivelul imigratiei va fi redus semnificativ. Anuntul facut de Premierul britanic Boris Johnson. Ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie? .

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

O catelusa din Marea Britanie a nascut 21 de pui pe cale naturala (FOTO)

O catelusa din Marea Britanie a nascut 21 de pui pe cale naturala. Mary Jane, o corcitura de Dog german si Bulldog american, ar fi trebuit sa nasca sase pui, dar, pe 20 noiembrie, a devenit mama pentru.

Alegeri in Marea Britanie Fostul premier conservator John Major indeamna oamenii sa voteze impotriva partidului sau pentru a bloca Brexit-ul

Fostul premier conservator John Major i-a indemnat pe britanici sa voteze impotriva politicienilor care sustin Brexit-ul si, implicit, impotriva partidului pe care l-a condus candva si a actualului premier Boris Johnson. Britanicii sunt asteptati la urne joi, 12 decembrie, in cadrul alegerilor anticipate care ar putea oferi sau nu conservatorilor majoritatea parlamentara necesara transarii problemei divortului de UE.

Boris Johnson vrea sa limiteze numarul de imigranti slab calificati care ajung in Marea Britanie

Prim-ministrul Boris Johnson a promis un nivel mai mic al imigratiei daca va castiga alegerile care vor avea loc joi, dar a precizat ca nu este ostil fata de strainii care lucreaza si traiesc in Marea Britanie.

Un mini-Trump gonflabil, lansat in spatiu cu un balon, in semn de protest fata de vizita sa in Marea Britanie VIDEO

Vizita lui Donald Trump in Marea Britanie cu ocazia summitului NATO a fost marcata si de un protest inedit al contestatarilor sai.

Un miliardar rus, ucis in plina strada, in Marea Britanie, in timp ce isi plimba cainele

Un miliardar rus in varsta de 49 de ani a fost ucis intr-un accident rutier, in timp ce isi plimba cainele, in Marea Britanie, au confirmat autoritatile, transmite CNN, citat de Mediafax.

Un adolescent din Marea Britanie a murit dupa ce si-a intors capul prea rapid

Un adolescent fara probleme de sanatate a murit in urma unui accident vascular cerebral, dupa ce s-a prabusit acasa, in bucatarie, in timp ce pregatea niste ceai pentru familia sa, relateaza The Independent.

Vin valuri de aer polar peste Romania. Ce se intampla in luna decembrie din cauza anticiclonului est-european

Luna decembrie vine cu fenomene meteo speciale. Valul de aer polar care va cuprinde Romania aduce viscol si ger. Desi azi vremea este mai calda cu cateva grade si pare ca nu se va schimba curand, trebuie sa ne asteptam la ninsoare, viscol si ceata persistenta. Unde loveste viscolul cel mai tare? Ce se intampla .

Rompetrol si-a extins gama de servicii petroliere din Marea Neagra

Rompetrol Well Services RWS) si-a extins in acest an gama de servicii petroliere asigurate operatiunilor de profil din largul Marii Negre, prin contributia adusa recent la amplul proiect de dezafectare a platformei Gloria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )