Libnet.ro
UNICEF

00:07

UE vrea sa extinda drepturile de clearing pentru Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE vrea sa extinda drepturile de clearing pentru Marea Britanie

Uniunea Europeana intentioneaza sa extinda accesul clientilor din blocul comunitar la casele de clearing cu sediul in Marea Britanie dincolo de martie 2020, pentru a acorda industriei financiare mai mult timp sa se pregateasca de Brexit, a afirmat vineri comisarul european pentru servicii financiare, Valdis Dombrovskis, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

UE, ultimatum pentru Marea Britanie: trebuie sa numeasca un comisar pana pe 22 noiembrie. Ce risca Londra

Uniunea Europeana a dat un ultimatum Marii Britanii ca pana pe 22 noiembrie sa numeasca un comisar european, obligatie ce ii revine din calitatea de membru al Uniunii, avand in vedere ca Brexit-ul inca nu s-a produs.

Un profesor din Marea Britanie ia atitudine in problematica tigarilor electronice. Ce spune despre vapat

De cand au aparut tigarile electronice pe piata si au inceput sa devina din ce in ce mai populare in randul oamenilor, s-a pus de nenumarate ori problema despre cat de nocive ar fi acestea in comparatie cu cele clasice. Ei bine, Linda Bauld, profesor la Institutul Usher din Marea Britanie, a luat atitudine in .

O grupare criminala ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie. Ce s-a intamplat la scurt timp

O grupare criminala care ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie, a fost destramata printr-o actiune comuna a politiilor din cele doua tari. 17 persoane au fost.

Marea Britanie: Conservatorii vor sa puna capat tratamentului preferential pentru imigrantii din UE dupa Brexit

Conservatorii premierului britanic Boris Johnson au declarat ca, din ianuarie 2021, vor pune capat tratamentului preferential pentru imigrantii proveniti din Uniunea Europeana, daca vor castiga alegerile parlamentare din decembrie.

Marea Britanie: Cap de galeata si Fata de pubela cei mai ciudati adversari ai lui Boris Johnson in alegeri

Concurenta se anunta acerba pentru premierul Boris Johnson in sondaje, sfidat in circumscriptia sa de un tanar laburist activ, dar si de personaje extravagante precum Lordul Cap de galeata si contele Fata de pubela. Nu este vorba despre o carte pentru copii, ci de lista oficiala a candidatilor pentru circumscriptia Uxbridge, la vest de Londra, potrivit La Libre, citat de Rador.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )