Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vremea continua sa se raceasca. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Hotnews Hotnews,
 Vremea continua sa se raceasca. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va continua sa se raceasca, miercuri, la nivelul intregii tari, iar de joi precipitatiile se vor diminua atat cantitativ cat si din punctul de vedere al regiunilor afectate, potrivit prognozei meteo transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

ANM a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea, pe regiuni, in perioada 27 aprilie - 10 mai:in Banat, la inceputul primei saptamani valorile termice vor scadea .

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vreme calda in tara si in Bucuresti

Luni, vremea se va mentine calda. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16. 17 grade pe litoral si 27 de grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 4 si 14 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in partea a doua a zilei si noaptea cand local la munte, in vestul si nordul tarii si izolat in rest vor fi averse, insotite de descarcari electrice si, posibil, grindina.

Prognoza meteo pe 3 luni: vine o vara tropicala. in ce zone se anunta seceta

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis prognoza meteo pentru aceasta vara. Daca luna mai va fi una ploioasa si cu temperaturi normale, in iunie si iulie se anunta calduri tropicale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )