Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vremea devine instabila. Prognoza meteo pentru luni si marti

Antena3 Antena3,
Vremea devine instabila. Prognoza meteo pentru luni si marti

Luni, vremea va fi in general instabila, iar valorile termice vor scadea usor in majoritatea regiunilor. in sudul, centrul, nord-vestul si nordul tarii vor fi innorari temporar accentuate si mai ales. continuă pe Antena3

Vremea devine instabila. Prognoza meteo pentru luni si marti

Luni, vremea va fi in general instabila, iar valorile termice vor scadea usor in majoritatea regiunilor, relateaza Mediafax. In sudul, centrul, nord-vestul si nordul tarii vor fi innorari temporar accentuate si mai ales dupa-amiaza si noaptea se vor semnala averse, ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului si cu aspect de vijelie, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru vineri, in tara si la Bucuresti

Vineri, vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 21 si 31 de grade si minime intre 10 si 19 grade, mai coborate in depresiuni, pana spre 6 grade. In Maramures, Crisana, Banat, dar pe arii restranse si in Transilvania si Oltenia, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, potrivit Mediafax.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar in jumatatea de vest gradul de instabilitate atmosferica se va accentua treptat. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Banat, Crisana, iar mai ales spre seara si in cursul noptii si in Oltenia, Transilvania si in zonele de munte. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15. 20 l/mp si va cadea grindina, relateaza Mediafax.

Vremea in weekend: Prognoza meteo in tara, in Bucuresti si la munte

Vremea se va mentine calda in acest sfarsit de saptamana in cea mai mare parte a tarii, anunta ANM. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta du.

Prognoza meteo pe 3 luni. Unde vine vara tropicala, cat tine seceta si in ce zone lovesc ploile

Vine o vara tropicala, iar ploile se vor lasa asteptate. Daca in lunile iulie si august, zilele toride ne vor da batai de cap, in iunie se anunta vreme normala. Seceta se instaleaza si in aceasta vara in sud-estul tarii, spre disperarea agricultorilor.

Ploile si furtunile se intorc pe teritoriul tarii. Vezi prognoza meteo

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o informare meteorologica de instabilitate atmosferica accentuata valabila pentru intreaga tara incepand din 24 mai, ora 21,00, pana marti, 26.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )