Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vremea se incalzeste usor. Prognoza meteo pentru saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
Vremea se incalzeste usor. Prognoza meteo pentru saptamana viitoare

Vremea intra intr-un proces de incalzire usoara, spun meteorologii. Dupa ce, sambata, valorile termice au crescut usor in toata tara, vremea se va mentine calda si duminica, si la inceputul. continuă pe Antena3

Vremea se incalzeste usor. Prognoza meteo pentru weekend, in tara, in Bucuresti si la munte

Sambata, valorile termice vor creste usor in toata tara, dar vremea inca se va mentine mult mai rece decat in mod obisnuit. Cerul va fi de la variabil la senin, cu unele innorari in regiunile estice, unde si vantul va sufla moderat, cu unele intensificari, scrie Mediafax.

Vremea se incalzeste incepand de luni: Vezi prognoza meteo pentru weekend

Temperaturile sunt in continuare foarte scazute pentru aceasta perioada a anului, insa meteorologii anunta o incalzire a vremii incepand cu ziua de luni, cand valorile termice vor fi cuprinse intre 13 si.

TOAMNA cu VREME CAPRICIOASA: PROGNOZA METEO pana pe 13 octombrie.

Meteorologii spun ca vremea va fi foarte rece in toata tara intre 2 si 5 octombrie. Temperaturile vor scadea pana la -6 grade, la munte si in depresiuni. Incepand cu ziua de luni, 7 octombrie, temperatura va urca pana spre 20 de grade Celsius si se va mentine calda pentru cel putin 10 zile, conform reprezentantilor Administratei Nationale de Meteorologie ANM). In prima saptamana a intervalului vremea va fi deosebit de rece pentru .

VREME extrem de rece pentru aceasta perioada. Vezi prognoza meteo pentru astazi.

In noaptea de vineri spre sambata, temperaturile au scazut sub 0 grade Celsius in majoritatea zonelor tarii, iar sambata la ora 08:00 se situau inca sub acest prag, transmite Mediafax ce a preluat informatiile de la Administratia Nationala de Meteorologie. La ora 08:00 s-au inregistrat 0 grade la Arad, minus 5 la Brasov, 5 grade la Iasi, minus 6 la Miercurea Ciuc si Predeal, minus 3 la Sibiu, 4 la Suceava, 0 grade la Timisoara si minus 12 grade la Varful Omu. La Bucuresti s-au inregistrat .

Seful CNADNR: Saptamana viitoare voi semna ordinul de incepere a lucrarilor pe drumul Botosani-Suceava

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), Narcis Neaga, va emite, saptamana viitoare, ordinul de incepe a lucrarilor de modernizare a drumului national Botosani-Suceava, informeaza Agerpres.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea vineri in tara, la Bucuresti si la munte

Vremea se va mentine deosebit de rece pentru prima decada a lunii octombrie. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare si izolat ploi slabe in estul si in sud-estul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2125 seconds )