Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce nu ar fi vrut Traian Basescu sa aflati niciodata!

Antena3 Antena3,
Ce nu ar fi vrut Traian Basescu sa aflati niciodata!

In editia speciala de duminica, Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei lucruri pe care Traian Basescu nu si-ar fi dorit ca populatia Romaniei sa le afle. La referendum, dupa ce Traian Basescu a spus ca . continuă pe Antena3

Theodor Stolojan: Traian Basescu nu ar trebui sa ii delege lui Victor Ponta reprezentarea la Bruxelles

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu nu ar trebui sa ii delege premierului Victor Ponta reprezentarea la Consiliul European de.

Crin Antonescu: Daca Traian Basescu nu il numeste pe Ponta premier dupa alegerile parlamentare, declansam suspendarea

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in.

Este Traian Basescu nasul care manevreaza toate sforile? Afla in aceasta seara la QA

Judecatorul de la Curtea Suprema care l-a scapat pe Traian Basescu de un dosar de spalare de bani apare in stenogramele Blejnar vorbind despre nasul pe care il poarta in suflet. Este Traian Basescu.

Traian Basescu se intalneste luni, la Cotroceni, cu comisarul european pentru Extindere tefan Fle

Presedintelui Traian Basescu il primeste luni, la Cotroceni, pe comisarul european pentru Extindere si Politica de vecinatate stefan Fule, informeaza Administratia Prezidentiala. Intalnirea va avea loc incepand cu ora 14:00.

Crin Antonescu: Traian Basescu va fi suspendat din nou, daca USL castiga alegerile si Victor Ponta nu este numit premier

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, respectiv dupa alegerile parlamentare, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in.

Legea privind acordarea unui imprumut CFR, aprobata de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a promulgat, astazi, Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 25/2012 privind acordarea unui imprumut Companiei Nattionale de Cai Ferate C. , in scopul achitarii obligatiilor de plata datorate furnizorilor de energie electrica, anunta Administratia prezidentiala.

Traian Basescu a promulgat Legea privind acordarea unui imprumut CFR

Presedintele Traian Basescu a promulgat, vineri, Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 25/2012 privind acordarea unui imprumut Companiei Nationale de Cai Ferate C. , in scopul achitarii obligatiilor de plata datorate furnizorilor de energie electrica, anunta Administratia prezidentiala.

Traian Basescu a promulgat Legea privind acordarea unui imprumut CFR

Presedintele Traian Basescu a promulgat vineri Legea privind acordarea unui imprumut Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA in scopul achitarii obligatiilor de plata datorate furnizorilor de energie.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru acordarea unui imprumut CFR

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii privind acordarea unui imprumut Companiei Nationale de Cai Ferate CFR in scopul achitarii obligatiilor de plata datorare.

Traian Basescu, mesaj de Ziua Armatei: Stiu ca va doriti standardele armatelor statelor membre NATO. Va inteleg speranta, va admir rabdarea

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj cu prilejul sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei, care a fost prezentat la Carei Satu-Mare) de catre Iulian Fota, consilier prezidential, informeaza Administratia Prezidentiala. Ma bucura faptul ca ati inteles ca nu se poate dobandi gloria numai prin meritele stramosesti si lucrati la construirea unei armate profesioniste, cu adevarat moderna, formata din unitati flexibile si cu efective reduse, apte pentru reactii rapide, adecvate situatiilor de criza, s-a adresat seful statului ostasilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )