Libnet.ro
UNICEF

15:30

Wall Street inchide in crestere dupa pozitia Fed/ Yellen: Economia americana mai are nevoie de sprijinul Fed

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in crestere dupa pozitia Fed/ Yellen: Economia americana mai are nevoie de sprijinul Fed

Bursa de la New York a inchis sesiunea de luni cu o crestere de aproximativ 1%, sustinuta de declaratiile lui Janet Yellen, presedinte al Federal Reserve, care a risipit temerile pietei fata de o inasprire a politicii monetare mai repede decat se astepta. Intr-un discurs la Chicago, Yellen a apreciat ca economia americana este departe de cele doua obiective, Fed vizand un grad maxim de ocupare intr-un context de stabilitate a preturilor. continuă pe Hotnews

Intalnirile WALL-STREET.RO: Inovatia in business este un diamant. INOVATI cu ajutorul oamenilor din echipele voastre!

RO continua seria intalnirilor cu manageri, consultanti si antreprenori din industrii cheie pentru a identifica tendintele care se contureaza in mediul de afaceri autohton. Am dezbatut nevoia inovatiei in business, am analizat beneficiile.

Bursa Wall Street a inchis intr-o crestere usoara

Wall Street a inchis sesiunea de vineri intr-o cresterea usoara dupa publicarea cifrelor considerate incurajatoare pentru moralul gospodariilor americane, in timp ce sectorul tehnologic este marcat de o volatilitate ridicata: Dow Jones a castigat 0,36%, iar Nasdaq 0,11%.

Catalin Cretu, Visa: Valoarea medie a unei tranzactii cu cardul la POS a fost de 145 de lei in 2013

Valoarea medie a unei tranzactii cu cardul la POS a scazut constant in ultimii cinci ani, aceasta fiind de circa 145 de lei anul trecut, comparativ cu 150 de lei in 2012 si 178 de lei in 2008, a declarat pentru Wall-Street. ro, Catalin Cretu, director.

Valentin Radu, Marketizator: Rata de conversie medie este sub 1%, cu varfuri la electronice, carti sau bilete de avion

Rata de conversie medie pentru magazinele online din Romania este sub 1%, insa procentul depinde foarte mult de segmentul pe care activeaza respectivii retaileri, a declarat pentru Wall-Street. ro, Valentin Radu, CEO si fondator al platformei de.

Top On The Move: primavara aduce schimbari masive in companii de top

Odata cu venirea primaverii si vremea frumoasa de afara, companiile au dezghetat posturile si au efectuat o serie importanta de schimbari in randul managerilor. RO ti le prezinta pe cele mai importante.

Wall Street si bursa canadiana au inchis in crestere

Bursele din Statele Unite si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Albalact, profit in crestere cu 15%. Ce vrea sa vanda producatorul de lactate

Producatorul de lactate Albalact ALBZ) a obtinut anul trecut un profit net de 8,4 milioane lei 1,9 milioane euro), cu 15% mai mare comparativ cu 2012, la o cifra de afaceri de 423 milioane lei 95,7 milioane euro), in crestere cu 23%, potrivit.

Preturile apartamentelor dupa 6 ani de criza: unde au fost cele mai mici scaderi

Preturile apartamentelor sunt mult mai reduse in prezent fata de momentul de varf al pietei din prima parte a lui 2008. Dupa aproape 6 ani de criza in imobiliare, imobiliare. ro a analizat evolutia preturilor apartamentelor identificand orasele si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )