Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street inchide indecis pe fondul tensiunilor din Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide indecis pe fondul tensiunilor din Ucraina

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri indecis dupa ce piata a asistat la discursul fara surprize al directorului Fed, in timp ce ochii erau atintiti spre conflictul din Ucraina: Dow Jones a pierdut 0,22%, iar Nasdaq a castigat 0,14%. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in crestere. SP 500, la un nou record

Bursa de la New York a incheiat in crestere sesiunea de joi si a condus S P 500 la un nou record, incurajat de indicatorii americani de performanta in ajunul unui discurs anticipat al presedintelui Rezervei Federale, Janet Yellen.

Cum este programat norocul la pacanele: o fabrica din Sibiu face milioane de euro din exportul de sloturi in America de Sud

Cand joci la pacanele, norocul este o intamplare afisata pe ecranul aparatului. Dar pana acolo ea este programata dintr-o combinatie de cifre inainte de asamblarea aparatului. Wall-Street. ro va prezinta ce se intampla in softul.

Cum arata birourile din Cluj in care Siemens vrea sa atraga 200 de angajati

Siemens, unul dintre cele mai mari nume in industria IT la nivel global, isi extinde prezenta locala, deschizand un nou centru RD in Romania sub brandul companiei subsidiare Evosoft . Wall-Street. ro va prezinta cum a pregatit compania birourile.

General Motors reduce productia in Rusia

General Motors GM), al doilea mare producator auto la nivel mondial, reduce productia in Rusia pe fondul declinului vanzarilor provocat de problemele economice generate de conflictul din Ucraina, transmite Bloomberg.

Pentagonul someaza Rusia sa retraga imediat convoiul din Ucraina

Departamentul american al Apararii someaza Rusia sa retraga imediat convoiul trimis in estul Ucrainei fara aprobarea Administratiei de la Kiev, amenintand cu noi sanctiuni.

Arma secreta a Ucrainei: milionarii doneaza sume masive armatei

Cativa dintre cei mai bogati oameni din Ucraina sprijina lupta impotriva separatistilor prorusi prin contributii militare, in timp ce unii dintre acestia au oferit sprijin financiar rebelilor, arata CNN .

Emisarul Kremlinului in Crimeea avertizeaza: Transnistria va deveni parte a Rusiei

Emisarul presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea, Oleg Belaventev, a declarat marti ca Transnistria va deveni parte a Rusiei, dar ca situatia actuala din Ucraina impiedica deocamdata acest lucru, relateaza postul de televiziune ucrainean Zik, in.

Test Drive Wall-Street: BMW X3, facelift cu stil

BMW a lansat anul acesta varianta facelift a celei de-a doua generatii a SUV-ului X3, cu elemente noi de design care il fac sa semene si mai mult cu X5, prin grila frontala cu rama lata si noi blocuri optice, ceea ce ii confera un aspect mai.

Restaurarile anului: ce proiecte au ajuns la Bienala de Arhitectura

La sectiunea Arhitectura Patrimoniului Cultural a Bienalei de Arhitectura au fost selectate 14 proiecte. Wall-Street. ro va prezinta 4 proiecte extrem de reusite din arii complet diferite: doua licee, o librarie, un cinema si o cladire de birouri.

Tarile in care este cel mai greu sa gasesti un job full time

Anul trecut, 200 de milioane de oameni in intreaga lume nu aveau un loc de munca. Un studiu Gallup arata ca, din cei 6 miliarde de oameni de pe planeta, doar 1,3 miliarde de persoane lucrau full time anul trecut. Wall-Street. ro va prezinta tarile in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )