Libnet.ro
UNICEF

05:45

Wall Street inchide in crestere. SP 500, la un nou record

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in crestere. SP 500, la un nou record

Bursa de la New York a incheiat in crestere sesiunea de joi si a condus S P 500 la un nou record, incurajat de indicatorii americani de performanta in ajunul unui discurs anticipat al presedintelui Rezervei Federale, Janet Yellen. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in crestere

Bursa de la New York a incheiat in crestere luni beneficiind in sesiunea de luni de reducerea tensiunilor din Ucraina si Irak: Dow Jones a castigat 1,06%, iar Nasdaq 0,97%.

Cum arata birourile din Cluj in care Siemens vrea sa atraga 200 de angajati

Siemens, unul dintre cele mai mari nume in industria IT la nivel global, isi extinde prezenta locala, deschizand un nou centru RD in Romania sub brandul companiei subsidiare Evosoft . Wall-Street. ro va prezinta cum a pregatit compania birourile.

Tarile in care este cel mai greu sa gasesti un job full time

Anul trecut, 200 de milioane de oameni in intreaga lume nu aveau un loc de munca. Un studiu Gallup arata ca, din cei 6 miliarde de oameni de pe planeta, doar 1,3 miliarde de persoane lucrau full time anul trecut. Wall-Street. ro va prezinta tarile in.

Calatorie in Florenta, un muzeu in aer liber dichisit cu baruri moderne in care simti ca tii timpul pe loc

Cristi Mihai, product manager in cadrul Hart Consulting, companie de consultanta in resurse umane, le povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre urmatoarea sa destinatie de vacanta, orasul Florenta din Italia, un adevarat muzeu in aer liber completat.

Cum este programat norocul la pacanele: o fabrica din Sibiu face milioane de euro din exportul de sloturi in America de Sud

Cand joci la pacanele, norocul este o intamplare afisata pe ecranul aparatului. Dar pana acolo ea este programata dintr-o combinatie de cifre inainte de asamblarea aparatului. Wall-Street. ro va prezinta ce se intampla in softul.

Bursa inchide pe minus in ciuda revenirii de la inchidere

Bursa a recuperat in partea a doua a zilei de marti aproape integral declinul inregistrat la mijlocul sedintei si a inchis in scadere usoara, cu o parte semnificativa din lichiditate generata de un transfer de tip deal cu actiuni Fondul Proprietatea FP).

Daniel Constantin: Romania a produs o cantitate record de rapita in acest an

Productia de rapita din acest an este cea mai buna de dupa 1970, cand a inceput sa se cultive in Romania pe suprafete semnificative, si a atins cantitea record de 1,1 milioane de tone, aproape dublu fata de anul trecut, a declarat Daniel Constantin,.

Facebook incurajeaza 'vanatorii de bug-uri': minim 500$ pentru fiecare eroare descoperita in Oculus Rift

Facebook va plati un minim de 500$ pentru raportarea oricarui bug in folosirea tehnologiei Oculus Rift, headset de realitate virtuala achizitionat de compania americana in martie, scrie presa internationala .

Tradeville spune ca bancile cu rezultate financiare slabe au cel mai mare potential. Banca Transilvania? Supraevaluata

Bancile cu scaderi ample ale rezultatelor financiare in ultimele 12 luni sunt cele care au si cel mai mare potential de crestere a cotatiilor pe bursa, considera analistii casei de brokeraj Tradeville.

UPC lanseaza noi viteze de internet: Fiber Power 500 Mbps, in 8 orase

UPC Romania , unul dintre cei mai mari operatori de pe piata locala de telecomunicatii, isi extinde portofoliul de servicii de internet de mare viteza, prin lansarea Fiber Power 500 Mbps. In prima faza, produsul va fi disponibil in 8 orase - Bucuresti,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )