Libnet.ro
UNICEF

01:06

Tarile in care este cel mai greu sa gasesti un job full time

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarile in care este cel mai greu sa gasesti un job full time

Anul trecut, 200 de milioane de oameni in intreaga lume nu aveau un loc de munca. Un studiu Gallup arata ca, din cei 6 miliarde de oameni de pe planeta, doar 1,3 miliarde de persoane lucrau full time anul trecut. Wall-Street. ro va prezinta tarile in. continuă pe Wall-Street Ro

Faze Tari: Barbie de 16 ani jura ca-i 100% naturala; O rusoaica de 10 ani are ca parteneri de joaca niste lupi; George W. Bush si-a turnat o galeata cu gheata in cap; El este cel mai in varsta barbat din lume. Nu o sa ghicesti cati ani are

A mers in Thailanda la pescuit si a prins cel mai mare crap din lume. Cum arata monstrul de 68 de kg. Andy Harman, din Surrey, Marea Britanie. Da jos chiloteii si mananca piersicuta!Suna un pic ciudat, dar asa isi face reclama magazinul Fruithunters, din China. Ideea de a imbraca sexy piersicile.

Faze Tari: Barbie de 16 ani jura ca-i 100% naturala; O rusoaica de 10 ani are ca parteneri de joaca niste lupi; George W. Bush si-a turnat o galeata cu gheata in cap; El este cel mai in varsta barbat din lume

A mers in Thailanda la pescuit si a prins cel mai mare crap din lume. Cum arata monstrul de 68 de kg. Andy Harman, din Surrey, Marea Britanie. Da jos chiloteii si mananca piersicuta!Suna un pic ciudat, dar asa isi face reclama magazinul Fruithunters, din China. Ideea de a imbraca sexy piersicile.

Cine este cel mai longeviv barbat din lume

Japonezul Sakari Momoi, in varsta de 111 ani, a fost recunoscut drept cel mai longeviv barbat din lume de catre organizatia Guinness World Record, informeaza Agerpres.

Londra, cel mai scump oras european pentru iubitorii de cultura; Varsovia, cel mai ieftin

Londra este cel mai scump oras din Europa pentru activitati culturale cum ar fi baletul, opera, vizitarea monumentelor istorice si muzica clasica, indica o cercetare preluata de The Independent. Un studiu realizat in 12 mari orase europene a constatat ca Londra este de peste trei ori mai scumpa in ceea ce priveste costul activitatilor culturale decat cel mai ieftin oras, Varsovia, relateaza Agerpres.

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Pia and ta neagra a and tigaretelor a crescut in iulie, situandu-se la 17%, fa and ta de 16,1 %, in luna mai and si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel Research, care precizeaza ca este cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model al lumii pentru al 8-lea an consecutiv! Afla cati bani a castigat!

Gisele Bundchen este cel mai bogat model al lumii pentru al optulea an consecutiv. Aceasta a castigat de cinci ori mai multi bani in ultimele 12 luni decat Adriana Lima si Doutzen Kroes. Intre iunie 2013 si iunie 2014 aceasta a avut venituri de 47 de milioane de dolari.

Piata neagra a tigaretelor a urcat la cel mai inalt nivel al ultimilor 3 ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut accelerat in iulie 2014, situandu-se la 17%, fata de 16,1 %, in luna mai si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel Research. Este cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, potrivit aceleiasi surse.

Top. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine orase pentru iubitorii de cultura

Londra este cel mai scump oras european pentru desfasurarea activitatilor culturale, iar Varsovia, printre cele mai ifertine, arata o cercetare preluata de The Independent si citata de Agerpres.

Un fost profesor japonez, care a prins ambele razboaie mondiale, este declarat cel mai in varsta barbat din lume

Un cetatean japonez a fost recunoscut, miercuri, ca fiind cel mai batran barbat din lume, cu o varsta de 111 ani, informeaza AFP. Sakari Momoi foto), un fost profesor si director de scoala, nascut la data de.

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina infinity. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )