Libnet.ro
UNICEF

06:15

Wall Street inchide in scadere pe fondul situatiei tensionate din Siria

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere pe fondul situatiei tensionate din Siria

Bursa din New York inchide in scadere vineri dupa o sesiune fluctuanta cauzata de evaluarea cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA de catre investitori, pe fondul tensiunilor din Siria: Dow Jones a pierdut 0,10%, iar Nasdaq a cedat 0,03%. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in crestere, stimulata de performantele constructorilor de automobile si ale Apple

Bursa de la New York a inchis in crestere semnificativa miercuri, sustinuta de bunele performante ale constructorilor de automobile si ale companiei Apple, intr-o piata ramasa atenta insa si asupra situatiei din Siria: Dow Jones a castigat 0,65%, iar Nasdaq 1,00%, transmite AFP.

Wall Street inchide indecis

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de astazi indecis, evolutie influentata de evaluarea cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA de catre investitori, pe fondul tensiunilor din Siria.

Afacerile din industrie, pe plus

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa a crescut in primele sapte luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, in termeni nominali, cu 4,7%, avans determinat de industria prelucratoare, care a avut un plus de 5%, a.

Wall Street deschide in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Wall Street, ridicata de indicatori. Ingrijorare fata de Siria

Wall Street a incheiat in verde sesiunea bursiera de marti, incurajata de indicatorii economici buni din China, Europa sau SUA, dar temerile reinnoite in privinta situatiei din Siria i-a condus pe investitori la mai multa prudenta: Dow Jones a castigat 0,16 %, iar Nasdaq 0,63 % .

Test Drive Wall-Street: Citroen DS4, un coupe cu 5 usi

Citroen a lansat in 2011 cel de-al doilea produs al liniei speciale DS, modelul DS4, cu o caroserie coupe cu 5 usi.

TOP: cele mai interesante bonusuri oferite de hoteluri pentru a atrage oaspeti

De la servicii personalizate pentru animalele de companie la plimbari gratis cu masini de epoca, hotelierii ofera dintre cele mai tentante beneficii celor care ii aleg. Wall-Street. ro iti prezinta o parte dintre acestea, potrivit TripAdvisor .

BlackBerry un cumparator pentru companie pana in noiembrie

Producatorul canadian de smartphone-uri BlackBerry, aflat in dificultate dupa scaderea puternica a vanzarilor in ultimii ani, intentioneaza sa incheie pana in noiembrie licitatia si negocierile pentru vanzarea companiei, au declarat pentru Wall Street.

BlackBerry cauta un cumparator pentru companie pana in noiembrie

Producatorul canadian de smartphone-uri BlackBerry, aflat in dificultate dupa scaderea puternica a vanzarilor in ultimii ani, intentioneaza sa incheie pana in noiembrie licitatia si negocierile pentru vanzarea companiei, au declarat pentru Wall Street.

Wall Street a inchis in crestere, datorita rezultatelor constructorilor de masini si ale Apple

Bursa din Statele Unite SUA) a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, sustinuta de performantele constructorilor de automobile si ale companiei Apple, intr-o piata ramasa atenta si asupra situatiei din Siria.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )