Libnet.ro
UNICEF

05:30

DJ Wanda poarta pantofi de schimb in geanta, din cauza zapezii!

ADPM ADPM,
DJ Wanda poarta pantofi de schimb in geanta, din cauza zapezii!

DJ Wanda tine sa aia o prezenta impecabila la evenimentele la care este invitata, astfel incat isi tine in geanta pantofi de schimb, pentru a nu ajunge la destinatie in ghetele umplute de zapada. Continue reading . continuă pe ADPM

Vaslui: Traficul pe DN 24 si DN 26 blocat din cauza zapezii, reluat. ...

Circulatia rutiera pe cele doua drumuri nationale din judetul Vaslui blocata, miercuri seara, din cauza viscolului, a fost reluata, iar restrictia de trafic pentru TIR-uri pe drumul european E 581 a fost ridicata, in prezent fiind insa inchise 17 drumuri judetene, potrivit Mediafax. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, traficul pe DN 24 Husi - Murgeni si DN 26 Murgeni - Blagesti, ambele de pe Valea Prutului, inchis miercuri seara din cauza zapezii, a fost .

Scolile din 11 localitati din Teleorman, inchise joi si vineri din cauza zapezii.

Scolile din 11 localitati din Teleorman sunt inchise joi si vineri, din cauza zapezii, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dupa ce mai multe drumuri au fost blocate, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, potrivit Mediafax. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman a decis ca joi si vineri sa fie inchise scolile gimnaziale din Dracsani, Saceni, Orbeasca de Sus, Talpa, Vartoapele de Sus, Zambreasca, Putineiu, .

Botosani. Toate unitatile scolare vor fi inchise luni, din cauza conditiilor meteo

Secretarul de stat Stelian Fedorca, din cadul Ministerului Educatiei, a declarat, duminica, pentru agentia Mediafax, ca toate unitatile scolare din judetul Botosani vor fi inchise luni, 17 decembrie, din cauza.

Patru localitati moldovene IZOLATE si alte sapte fara energie electrica din cauza ...

Patru localitati din Republica Moldova erau izolate, alte sapte nu erau alimentate cu energie electrica, iar transportul de mare tonaj a fost interzis pe drumurile nationale, joi, din cauza intemperiilor, relateaza ProTV Chisinau, potrivit Mediafax. Serviciul pentru Protectie Civila si Situatii Exceptionale a anuntat ca patru localitati din raioanele Ungheni, Sangerei si Soroca sunt blocate, in continuare, din cauza drumurilor inzapezite, iar alte sapte sate din Cantemir, Cimislia, Leova, .

Scoli inchise luni in Botosani si Iasi, din cauza vremii

Secretarul de stat Stelian Fedorca, din cadrul Ministerului Educatiei, a declarat duminica pentru Mediafax ca toate unitatile scolare din judetul Botosani vor fi inchise luni, 17 decembrie, din cauza conditiilor meteorologice. In judetul Iasi vor fi inchise toate unitatile de invatamant din mediul rural, a anuntat conducerea ISJ Iasi.

Drumul national Iasi-Vaslui a fost inchis din cauza viscolului: Peste 25 de masini au ramas inzapezite

Peste 25 de masini, majoritatea autoturisme mici, au ramas blocate, duminica dimineata, pe drumul national DN24 Iasi - Vaslui, dupa ce soseaua s-a blocat din cauza viscolului si a ninsorilor in apropriere de.

Giurgiu: O copila de 11 ani s-a sinucis din cauza unor fotografii de pe Facebook.

O fetita de 11 ani, a unui politist din municipiul Giurgiu, a murit, dupa ce s-a aruncat de la etajul al treilea al blocului in care locuia, relateaza Mediafax. Anchetatorii sustin ca minora ar fi recurs la acest gest pentru ca tatal sau ar fi certat-o din cauza unor fotografii postate pe un site de socializare. Bunica fetei a declarat ca, dupa ce a observat ca fata lipseste, a vazut geamul deschis si si-a dat seama ca s-a intamplat o tragedie, iar cand s-a uitat pe fereastra a vazut-o pe fata .

Circulatie intrerupta pe DN 57, din cauza viscolului.

Centrul Infotrafic informeaza ca sambata, din cauza viscolului care a spulberat zapada pe partea carosabila, circulatia este intrerupta pe DN57, pe trei portiuni: Coronini - Moldova Veche, Nicolint - Oravita judetul Caras-Severin) si Latunas - Moravita judetul Timis), relateaza mediafax. Se estimeaza ca pe tronsonul Latunas Moravita circulatia va fi reluata in jurul pranzului. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca incepand cu ora 8:00, in .

Opt trenuri anulate din cauza temperaturilor scazute. In sudul tarii se inregistreaza intarzieri

Opt trenuri de calatori au fost anulate si mai multe garnituri care circula in jumatatea de sud a tarii au intarzieri din cauza unor probleme tehnice aparute la materialul rulant si la infrastructura feroviara ca urmare a temperaturilor foarte scazute, a anuntat, vineri, compania CFR SA.

CFR: Opt trenuri, ANULATE, din cauza temperaturilor scazute.

Opt trenuri de calatori au fost anulate si mai multe garnituri care circula in jumatatea de sud a tarii au intarzieri, din cauza temperaturilor foarte scazute, a anuntat, vineri, compania CFR SA, potrivit Mediafax. Astfel, unele trenuri care circula in jumatatea de sud a tarii ajung la destinatie cu intarziere, iar opt trenuri de calatori care circulau pe rutele Bucuresti Obor - Fetesti, Targoviste - Pietrosita, Targoviste - Fieni, Targoviste - Bucuresti Nord, Bucuresti Nord - Fieni, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )