Libnet.ro
UNICEF

05:45

Scoli inchise luni in Botosani si Iasi, din cauza vremii

Hotnews Hotnews,
Scoli inchise luni in Botosani si Iasi, din cauza vremii

Secretarul de stat Stelian Fedorca, din cadrul Ministerului Educatiei, a declarat duminica pentru Mediafax ca toate unitatile scolare din judetul Botosani vor fi inchise luni, 17 decembrie, din cauza conditiilor meteorologice. In judetul Iasi vor fi inchise toate unitatile de invatamant din mediul rural, a anuntat conducerea ISJ Iasi. continuă pe Hotnews

Toate unitatile de invatamant din Botosani sunt inchise, joi, din cauza vremii nefavorabile

Toate unitatile de invatamant din judetul Botosani sunt inchise, joi, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, transmite Agerpres. Cursurile in toate unitatile de invatamant sunt suspendate.

Scolile din 11 localitati din Teleorman, inchise joi si vineri din cauza zapezii.

Scolile din 11 localitati din Teleorman sunt inchise joi si vineri, din cauza zapezii, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dupa ce mai multe drumuri au fost blocate, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, potrivit Mediafax. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman a decis ca joi si vineri sa fie inchise scolile gimnaziale din Dracsani, Saceni, Orbeasca de Sus, Talpa, Vartoapele de Sus, Zambreasca, Putineiu, .

VIDEO Ministerul Educatiei: 1.143 de unitati de invatamant, din 8 judete, inchise din cauza vremii nefavorabile

Activitatea unitatilor de invatamant din 8 judete ale tarii este afectata de conditiile meteorologice nefavorabile, potrivit datelor transmise de inspectoratele scolare judetene joi, pana la ora 13:30, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului MECTS). Potrivit unui comunicat de presa al MECTS, 1. 143 unitati de invatamant si-au suspendat joi activitatea, cele mai multe scoli afectate fiind din judetele Botosani si Dolj.

Botosani. Toate unitatile scolare vor fi inchise luni, din cauza conditiilor meteo

Secretarul de stat Stelian Fedorca, din cadul Ministerului Educatiei, a declarat, duminica, pentru agentia Mediafax, ca toate unitatile scolare din judetul Botosani vor fi inchise luni, 17 decembrie, din cauza.

Circulatie intrerupta pe trei drumuri nationale din Botosani si Caras-Severin, din cauza ...

Circulatia este intrerupta, vineri seara, pe trei drumuri nationale din judetele Botosani si Caras-Severin, respectiv DN 24C Manoleasa - Radauti-Prut, DN 57 Coronini - Moldova Veche si DN 57 Nicolint - Oravita, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeaza CNADNR, citata de Mediafax. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), pe alte doua drumuri nationale, DN 24C Stefanesti - Manoleasa si DN 29A Darabani - Radauti-Prut, circulatia este .

Prefectul din Botosani: Situatia este critica din cauza viscolului. Toate scolile vor fi inchise luni. Militarii intervin pentru deblocarea drumurilor

00: 51 de localitati din Vaslui, Botosani, Bacau si Iasi nu sunt alimentate cu energie electrica, din cauza ninsorilor si viscolului din ultimele 24 de ore. Cele mai afectate sunt fiind.

Cinci drumuri nationale sunt inchise in Botosani

Scolile din judetul Botosani vor fi inchise maine, din cauza zapezii si a conditiilor meteo nefavorabile.

Vaslui: Traficul pe DN 24 si DN 26 blocat din cauza zapezii, reluat. ...

Circulatia rutiera pe cele doua drumuri nationale din judetul Vaslui blocata, miercuri seara, din cauza viscolului, a fost reluata, iar restrictia de trafic pentru TIR-uri pe drumul european E 581 a fost ridicata, in prezent fiind insa inchise 17 drumuri judetene, potrivit Mediafax. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, traficul pe DN 24 Husi - Murgeni si DN 26 Murgeni - Blagesti, ambele de pe Valea Prutului, inchis miercuri seara din cauza zapezii, a fost .

Vaslui: Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene, blocata din cauza ...

Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene din Vaslui a fost blocata, miercuri seara, din cauza viscolului si a ninsorilor abundente, informeaza Mediafax. Potrivit Prefecturii Vaslui, circulatia a fost blocata pe drumurile nationale DN 24 Husi - Murgeni si DN 26 Murgeni - Blagesti, ambele de pe Valea Prutului. De asemenea, 12 drumuri judetene, in special din jumatatea de nord a judetului, sunt inchise circulatiei, drumarii intervin doar pe doua dintre ele pentru .

Drumul national Iasi-Vaslui a fost inchis din cauza viscolului: Peste 25 de masini au ramas inzapezite

Peste 25 de masini, majoritatea autoturisme mici, au ramas blocate, duminica dimineata, pe drumul national DN24 Iasi - Vaslui, dupa ce soseaua s-a blocat din cauza viscolului si a ninsorilor in apropriere de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )