Libnet.ro
UNICEF

22:16

Vaslui: Traficul pe DN 24 si DN 26 blocat din cauza zapezii, reluat. ...

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Traficul pe DN 24 si DN 26 blocat din cauza zapezii, reluat. ...

Circulatia rutiera pe cele doua drumuri nationale din judetul Vaslui blocata, miercuri seara, din cauza viscolului, a fost reluata, iar restrictia de trafic pentru TIR-uri pe drumul european E 581 a fost ridicata, in prezent fiind insa inchise 17 drumuri judetene, potrivit Mediafax. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, traficul pe DN 24 Husi - Murgeni si DN 26 Murgeni - Blagesti, ambele de pe Valea Prutului, inchis miercuri seara din cauza zapezii, a fost . continuă pe România Liberă

Valcea: Noua persoane, blocate in zone montane din cauza zapezii.

Noua persoane - turisti si muncitori forestieri - au ramas blocate in zona montana din judetul Valcea, din cauza zapezii, care pe alocuri depaseste doi metri inaltime, cinci dintre acestea fiind recuperate de catre salvamontisti, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit sefului Serviciului Salvamont Valcea, Mircea Lera, persoanele respective - turisti, lucratori forestieri si un localnic care are grija de o casa de vacanta - sunt blocate in zona cantonului Cheia, Varful Roman, Valea .

Scolile din 11 localitati din Teleorman, inchise joi si vineri din cauza zapezii.

Scolile din 11 localitati din Teleorman sunt inchise joi si vineri, din cauza zapezii, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dupa ce mai multe drumuri au fost blocate, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, potrivit Mediafax. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman a decis ca joi si vineri sa fie inchise scolile gimnaziale din Dracsani, Saceni, Orbeasca de Sus, Talpa, Vartoapele de Sus, Zambreasca, Putineiu, .

Trafic rutier ingreunat pe A1, dupa ce un tir a derapat din cauza zapezii

Traficul rutier pe autostrada A 1, la kilometrul 73, se defasoara ingreunat, marti seara, pe sensul de mers Pitesti - Bucuresti, dupa ce un tir a derapat si a ajuns de-a latul soselei. Soferul tirului nu a.

Opt scoli din Dolj, iNCHISE din cauza zapezii.

Opt scoli din judetul Dolj in care invata aproximativ 550 de copii si-au suspendat cursurile, miercuri, din cauza ninsorilor abundente cazute in ultimele 24 de ore. Decizia a fost luata de Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si sunt vizate scolile din Intorsura, Vela, Verbita, Dranic - structura Foisor, Perisor - structura Maracine, Izvoare - structura Corlate, Orodel - structura Cornu si Gogosu, la care invata in total 550 de elevi, potrivit Mediafax. Si circulatia din Dolj este ingreunata .

Circulatie ingreunata din cauza zapezii pe drumurile din Mehedinti, Caras-Severin si Valcea.

Circulatia se desfasoara ingreunat pe DN 67D, DN 7A si DN 7D, din judetele Mehedinti, Caras-Severin si Valcea, stratul de zapada fiind pe aceste drumuri intre unu si zece centimetri, informeaza, marti, Centrul Infotrafic din Politia Romana, potrivit Mediafax. Pe DN 67D Baia de Arama - Baile Herculane se circula cu dificultate pe tronsonul Obarsia Closani judetul Mehedinti) - Baile Herculane judetul Caras-Severin), a precizat Centrul Infotrafic intr-un comunicat de presa. De asemenea, in .

Prahova: Alimentarea cu energie electrica, intrerupta in 24 de localitati din cauza avariilor.

Alimentarea cu energie electrica este in continuare intrerupta in 24 de localitati din judetul Prahova, din cauza avariilor provocate de vant si de caderile masive de zapada, potrivit Mediafax. Sunt afectati aproape 32. 000 de consumatori, potrivit reprezentantilor Electrica Muntenia Nord. Cele 24 de localitati din judetul Prahova sunt nealimentate cu energie electrica de peste 24 de ore. Cea mai afectata este zona de nord a judetului Prahova. Orasul Breaza a ramas complet fara energie .

Prahova: Zeci de localitati nu au curent electric de 24 de ore din cauza viscolului

De mai bine de 24 de ore, 23 de localitati din Prahova nu au curent electric si nici apa. Ninsorile abundente si viscolul au rupt firele de inalta tensiune, iar si mai multe transformatoare au luat foc. in.

Vaslui: Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene, blocata din cauza ...

Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene din Vaslui este blocata, miercuri seara, din cauza viscolului si a ninsorilor abundente, iar pe drumul european E 581 traficul este restrictionat pentru TIR-uri, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit Prefecturii Vaslui, circulatia este blocata pe drumurile nationale DN 24 Husi - Murgeni si DN 26 Murgeni - Blagesti, ambele de pe Valea Prutului, ultimul pe o portiune de doi kilometri. De asemenea, 12 drumuri judetene, in special .

Vaslui: Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene, blocata din cauza viscolului

Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene din Vaslui este blocata, miercuri seara, din cauza viscolului si a ninsorilor abundente, transmite Mediafax. Potrivit Prefecturii Vaslui, circulatia.

Aeroportul Iasi, inchis din cauza vantului puternic

Aeroportul din Iasi nu mai este operational, incepand de miercuri dupa-amiaza, din cauza vantului puternic, directorul institutiei sustinand ca zborurile vor fi reluate doar in momentul in care conditiile meteorologice vor permite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )