Libnet.ro
UNICEF

01:05

Warren Buffett: Nu voi vinde nimic din cauza atacurilor de la Paris!

Antena3 Antena3,
Warren Buffett: Nu voi vinde nimic din cauza atacurilor de la Paris!

Miliardarul american Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume, potrivit Forbes, a declarat luni ca atacurile teroriste de la Paris nu ii vor schimba deciziile sale de investitii, transmite. continuă pe Antena3

Apple risca amenzi usturatoare din cauza functiei WiFi Assist

Pentru ca s-au plans foarte multi de costurile utilizarii functiei WiFi Assist introdusa in iOS 9, tocmai a fost inaintat un nou proces impotriva Apple. WiFi Assist sau Asistenta WiFi este o noua functie introdusa de Apple in iOS 9. Aceasta se manifesta prin trecerea automata de pe WiFi pe 3G/4G in cazul in care [] Apple risca amenzi usturatoare din cauza functiei WiFi Assist Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Inaugurarea liniei feroviare de mare viteza Paris-Strasbourg, amanata din cauza accidentului feroviar

Linia feroviara de mare viteza LGV) Paris-Strasbourg nu va mai fi inaugurata in aprilie 2016, asa cum programase initial compania feroviara de transport din Franta SNCF), din cauza accidentului feroviar de sambata din apropiere de Strasbourg.

Le Figaro: Galeriile Lafayette, evacuate, din cauza unui pachet suspect

Galeriile Lafayette au fost evacuate, sambata, in jurul pranzului, din cauza unui pachet suspect, relateaza Le Figaro, in editia electronica.

Derby-ul sud-american Argentina-Brazilia amanat din cauza ploii (video)

Cel mai asteptat meci din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondiala din 2018, Argentina-Brazilia, a fost amanat din cauza ploii torentiale care a facut impracticabil terenul arenei El Monumental din Buenos Aires.

Bancherii au pe constiinta cel putin 30 de sinucideri din cauza datoriilor

Clientii care au credite in franci elvetieni CHF) suspecteaza bancile de intimidare, dupa ce Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) a trimis o ampla scrisoare politicienilor in care sublinia ca adoptarea proiectului legislativ privind darea in plata respectiv, debitorii care cedeaza locuinta bancii vor fi scutiti de plata intregului credit) va avea consecinte negative ireversibile cuantificate in instabilitatea prelungita a sistemului bancar si reducerea drastica, in viitor, a accesibilitatii creditelor imobiliare si ipotecare pentru consumatorii din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )