Libnet.ro
UNICEF

17:00

Washingtonul vrea ca Egiptul sa il elibereze pe Morsi

Adevărul Adevărul,
Washingtonul vrea ca Egiptul sa il elibereze pe Morsi

Statele Unite au cerut vineri armatei egiptene si liderilor interimari sa il elibereze pe fostul presedinte Mohamed Morsi, detinut dupa ce a fost destituit la 3 iulie. continuă pe Adevărul

Washingtonul vrea ca Egiptului sa il elibereze pe Morsi

Statele Unite au cerut vineri armatei egiptene si liderilor interimari sa il elibereze pe fostul presedinte Mohamed Morsi, detinut dupa ce a fost destituit la 3 iulie.

Fluidele injectate de producatorii de energie in rocile subterane provoaca seisme semnificative in Statele Unite - studiu

Extractia gazului natural, energia geotermala si alte activitati care presupun injectarea de fluide in subsol au provocat numeroase cutremure in Statele Unite, afirma oamenii de stiinta, in trei studii publicate in prestigioasa revista Nature.

Statele Unite au respins acuzatiile Rusiei privind folosirea armelor chimice de catre insurgenti sirieni

Acuzatiile Rusiei privind utilizarea armelor chimice de catre insurgenti sirieni in zona orasului Alep au fost respinse, marti, de Statele Unite, informeaza AFP. inca nu avem dovezi care sa sustina.

Pakistanul a convenit cu Statele Unite un acord informal care permitea bombardarea zonelor tribale de catre dronele americane - raport oficial

Pakistanul a convenit cu Statele Unite un acord informal care autorizeaza tirurile de drone americane, pe care le aprecia drept utile, asupra rebelilor talibani si a aliatilor lor din al-Qaeda, in nord-vestul tarii, potrivit unui raport al unei anchete oficiale pakistaneze, citat de AFP.

Washingtonul indeamna noile autoritati egiptene sa il elibereze pe Mohamed Morsi

Statele Unite au cerut, vineri, noilor autoritati egiptene sa-l elibereze pe fostul presedinte Mohamed Morsi, actualmente in arest din data de 3 iulie, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al Departamentului de.

Statele Unite cer Chinei sa inceteze furturile de date prin atacuri cibernetice

Vicepresedintele SUA, Joseph Biden, a cerut Chinei sa inceteze furturile de date prin atacuri cibernetice, la inceperea discutiilor anuale intre cele doua tari, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Statele Unite cere Chinei sa inceteze furturile de date prin atacuri cibernetice

Vicepresedintele SUA, Joseph Biden, a cerut Chinei sa inceteze furturile de date prin atacuri cibernetice, la inceperea discutiilor anuale intre cele doua tari, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Statele Unite indeamna China sa inceteze furturile de date prin atacuri cibernetice

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a cerut Chinei sa inceteze furturile de date prin atacuri cibernetice, la inceperea discutiilor anuale intre cele doua tari, potrivit Mediafax. Tarile noastre beneficiaza de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2359 seconds )