Libnet.ro
UNICEF

01:05

Waze adauga optiunea care o sa supere toti primarii din Romania

Playtech Playtech,
Waze adauga optiunea care o sa supere toti primarii din Romania

Waze are o serie de functii utile pentru soferi, iar de acum te va ajuta sa te descurci mai bine in spatele volanului in timpul lunilor de iarna. in Romania, in fiecare an, primarii sunt. continuă pe Playtech

Legea care ii vizeaza pe toti profesorii din Romania. Avertisment dur pentru elevi. Nu vor avea nicio sansa

Dupa 30 de ani si, aproximativ, 20 de Ministrii ai Educatiei, iata ca nu ne dezicem de hatarul de a mai schimba cate ceva, cand vine vorba de legea care guverneaza sistemul educational din Romania. Noul Ministru, Monica Anisie anunta o noua modificare in Legea Educatiei, dar de data aceasta vizeaza direct cadrele profesorale. Legea .

Romani care dezvolta Romania. Artistul din lumina

O fotografie e la fel de buna precum ochiul care o priveste. Obiectul de arta nu are prea multe proprietati emotionale. Nu e frumos, nu e urat, ele sunt in privitor. O pictura este o pata de vopsea pe o panza, nimic mai mult, o fotografie este o urma de material pe o coala de hartie. Atat: restul lucrurilor este dat de cel ce priveste.

Franta vrea ca n sase luni sa gaseasca solutii pentru ocolirea sanctiunilor americane care mpiedica finantarea proiectelor din Rusia

Franta doreste sa propuna in sase luni solutii pentru ocolirea anumitor sanctiuni americane care ingradesc investitiile franceze in Rusia, pentru a concretiza apropierea economica sustinuta de presedintele Emmanuel Macron, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )