Libnet.ro
UNICEF

19:00

Weekend plin pentru fanii automobilismului sportiv din Romania

Adevărul Adevărul,
Weekend plin pentru fanii automobilismului sportiv din Romania

In acest weekend se vor disputa etape din nu mai putin de trei campionate sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, karting, viteza in coasta si off road, la care se adauga si Drift Games, organizat la Romexpo. continuă pe Adevărul

(P) Zi libera nationala pentru gastronomia si vinurile din Romania

Miercuri, 7 iunie, la sediul ARCUB din Centrul Istoric al Capitalei va avea loc prima editie a Congresului de Gastronomie si Vin organizat de Vinul. ro, Rare Foods Services, GastroArt. ro, Concret PR cu sprijinul partenerului principal Selgros Romania.

Liviu Dragnea, mesaj pentru mii de tineri din Romania

Liviu Dragnea a transmis un mesaj pentru tinerii care sustin examenul de Bacalaureat. in aceste zile, mii de tineri sustin primul examen major din viata lor: Bacalaureatul. Este intr-adevar o.

Bancile din Romania ar putea aproba credite in functie de continutul profilurilor de Facebook ale clientilor

Vicepresedintele BCR, Dana Demetrian, a declarat, pentru Mediafax, ca bancile din Romania ar putea accesa, in viitor, informatiile postate pe retelele de socializare de catre potentialii clienti, cu acordul acestora, pentru acordarea creditelor, la fel cum procedeaza bancile din tarile vecine.

Bancile din Romania ar putea acorda credite dupa postarile de pe Facebook

Bancile din Romania nu exclud varianta ca pe viitor sa evalueze informatiile postate de potentialii clienti pe paginile de Facebook pentru acordarea creditelor. Acest lucru se practica si in tarile.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru antreprenorii din Romania la Forumul Intact Media Group

Premierul Sorin Grindeanu a adresat un mesaj antreprenorilor din Romania, la Forumul Capitalului Romanesc,organizat de INTACT MEDIA GROUP. in curs de.

O IMPORTANTA BANCA SE RETRAGE DE PE PIATA DIN ROMANIA

Una dintre cele mai cunoscute banci de pe piata romaneasca vrea sa se retraga din regiunea balcanica, inclusiv din Romania, pana in 2020. Piraeus Bank vrea sa vanda.

Afacerile principalelor companii media din Romania - 2016: Pro TV si-a intarit pozitia de lider absolut. Multe institutii de presa au revenit pe profit

Piata media din Romania a cunoscut un reviriment in 2016, cand multe companii de presa au revenit pe profit, iar altele si-au intarit afacerile, potrivit situatiilor financiare publicate de Ministerul Finantelor. Pro TV ramane lider detasat pe piata, cu afaceri in crestere, mai mari decat toate celelalte principale companii radio-TV luate la un loc, in timp ce Antena TV Group, Romania TV, B1 TV, Europa FM sau Gazeta Sporturilor se numara printre institutiile media care au revenit pe profit.

Comertul online din Romania se poate dubla pana in 2020, pana la o valoare anuala de 5 miliarde euro

Comertul online va depasi 2,5 miliarde de euro anul acesta si are potential de a-si dubla valoarea pana in 2020, estimeaza Asociatia Romana a Magazinelor Online din Romania ARMO). Desi romanii utilizeaza intens retelele de socializare si apelurile video, acestia manifesta reticenta in privinta tranzactiile online, Romania inregistrand unele dintre cele mai scazute niveluri din UE. Doar 56% dintre romani folosesc internetul in mod regulat fata de 79% media Uniunii Europene.

Atentie, soferi! Care este cel mai periculos drum din Romania

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata. De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, potrivit libertatea. ro. Sunt serpentine periculoase.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va da in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, unde membri sunt Ion Iliescu, Ecaterina Andronescu, IPS Teodosie, o cladire din centrul Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, propunerea Primariei Capitalei de a da in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania,unde membri sunt Ion Iliescu, Ecaterina Andronescu, IPS Teodosie, o cladire din centrul Capitalei, dupa ce, pe 18 mai, proiectul de hotarare a fost respins, relateaza News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )