Libnet.ro
UNICEF

00:06

Weekendul viitor, ultimul in care legile justitiei mai pot fi oprite in Parlament: Altfel, din ianuarie Dragnea si acolitii scapa de problemele penale

B1 B1,
Weekendul viitor, ultimul in care legile justitiei mai pot fi oprite in Parlament: Altfel, din ianuarie Dragnea si acolitii scapa de problemele penale

PSD a pregatit calendarul pentru a adopta pe repede inainte toate modificarile la legile justitiei mult dorite. Acestia doresc ca in aceasta saptamana sa treaca rapid cu proiectul de lege. continuă pe B1

DOCUMENT Legile justitiei - ce amendamente au fost depuse pana luni

Legile justitiei vor fi dezbatute in sedinta de miercuri a comisiei speciale conduse de deputatul Florin Iordache, iar pana luni au fost depuse la comisie mai multe amendamente, atat de catre asociatii din sistem cat si de cei de la UDMR, deocamdata singurul partid care a formulat amendamente. Vezi in text o centralizare provizorie a amendamentelor care vor fi discutate miercuri, obtinuta de HotNews. ro.

Procurorii ataca: Sa nu se voteze legile justitiei

Procurorii nu sunt de acord cu legile justitiei si cer sa nu se voteze pentru ca asta ar insemna un fel de pericol. Asociatia Procurorilor din Romania sustine intr-un comunicat ca sustin ca.

Care este cel mai dificil an de casatorie?

Care e cel mai dificil an de casatorie? Dar cel mai frumos? Specialistii au descoperit raspunsurile la aceste intrebari in urma unui studiu de amploare la care au participat aproape 1 milioan de cupluri din Europa.

Dispute intre Cazanciuc si Fenechiu pe tema modificarilor din legile Justitiei

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc PSD), a declarat, intr-o emisiune televizata, ca exista un acord cu opozitia pe foarte multe lucruri propuse in pachetul de modificare a legilor justitiei.

Experiment Facebook: Unii utilizatori nu isi mai pot sterge postarile

Printr-un experiment pe care nu si l-a dorit nimeni, Facebook a decis sa nu te mai lase sa-ti stergi postarile prin versiunea web a serviciului, scrie playtech. ro.

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

Black Friday 2017. eMAG atrage milioane de cumparatori. Care sunt cele mai bune oferte

Black Friday 2017 a inceput la eMAG la ora la 6:51 la cel mai inalt nivel de interes din istoria evenimentului. Peste 470. 000 de vizitatori au accesat simultan magazinul eMAG. ro in varful de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )