Libnet.ro
UNICEF

01:05

White Hell, cel mai extrem centru de teste pentru anvelope din lume

Auto Ro Auto Ro,
White Hell, cel mai extrem centru de teste pentru anvelope din lume

Nokian Tyres, cel mai nordic producator de anvelope, isi testeaza amanuntit anvelopele de iarna pe zapada, gheata si lapovita in centrul de testare denumit White Hell Iadul Alb), aflat in apropierea localitatii Ivalo din Laponia. Centrul se intinde pe mai mult de 700 de hectare de camp inzapezit si este pozitionat mult dincolo de Cercul Polar Arctic, cu cateva sute de kilometri mai la nord de Rovaniemi, orasul Craciunului si domiciliul oficial al legendarului Mos Craciun. continuă pe Auto Ro

Victor Ponta: ESTE CEL MAI FRUMOS MOMENT din CAMPANIA ELECTORALA! (VIDEO)

Victor Ponta a publicat pe Facebook un clip si a vorbit despre cel mai frumos moment din campania electorala. Mai multi copii din localitatea Maieru au cantat un colind, in acel loc fiind prezenti si.

Traian Basescu: Poate fi si un alt premier foarte bun al Romaniei, dar eu sunt cel mai bun. Experienta nu mi-o poate contesta nimeni

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a afirmat ca daca i s-ar propune sa intre la guvernare alaturi de PNL, ca sef al Executivului, ar accepta aceasta invitatie, motivand ca este cel mai potrivit pentru aceasta functie avand in vedere experienta acumulata.

A fost descoperit cel mai mic asteroid de pana acum

Astronomii au reusit sa observe cel mai mic asteroid identificat pana acum, reusind sa inteleaga si detalii despre compozitia acestuia. Cel mai mic asteroid descoperit pana acum are un diametru de doar 2 metri. Acesta a fost denumit 2015 TC25 si, in mod surprinzator, este si unul dintre cei mai stralucitori asteroizi descoperiti in apropierea [].

DEZVALUIRI. Documentele avansarii lui Gabriel Oprea au disparut, desi regimul actelor din Ministerul Apararii este foarte strict. Cine sunt oamenii care l-au ajutat pe fostul vicepremier sa devina general |Cel mai comentat articol

Romania libera prezinta azi, in exclusivitate, cum a reusit capitanul Gabriel Oprea sa urce treptele militare intre 1993 si 2000, cand se afla in rezerva, dar si cine sunt oamenii care au contribuit la promovarea lui la cel mai inalt nivel.

Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenunchiata in 1916

In anul 1916, in Romania, a fost rostit poate cel mai motivant discurs din istoria acestei tari. Mesajul transmis soldatilor si populatiei a reusit sa mobilizeze o natiune ingenuncheata si sa o determine la fapte de un eroism aparte.

Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenuncheata in 1916

In anul 1916, in Romania, a fost rostit poate cel mai motivant discurs din istoria acestei tari. Mesajul transmis soldatilor si populatiei a reusit sa mobilizeze o natiune ingenuncheata si sa o determine la fapte de un eroism aparte.

HARTA infractiunilor din Capitala. Vezi sectoarele in care se FURA cel mai mult (FOTO)

Foarte multi bucuresteni sunt victimele hotilor, iar in acest sens trebuie sa stiti care sunt cele mai atractive locuri pentru hoti. Astfel, cele mai multe spargeri si furturi de buzunare.

Horoscop SAGETATOR decembrie 2016: Vei incepe sa-ti realizezi cel mai drag vis

Spectaculoasa luna noua din 29 noiembrie este inca activa si puternica la inceputul lui decembrie. Marte se va afla in prietenosul Varsator si te va ajuta sa avansezi in urmarirea unui vis la care tii foarte mult. Ai unda verde pentru a incepe, dar trebuie sa te grabesti. Fortele astrale sunt de partea ta, dar in timp, pe masura ce te apropii de luna plina din 13 decembrie, vei pierde din acest avantaj, cate putin in fiecare zi. Porneste, pentru ca orice mic pas te duce mai aproape de scopul dorit.

Anunt surpriza din partea vicepresedintelui american: Joe Biden doreste sa ajunga cel mai batran presedinte din istoria Statelor Unite

Vicepresedintele american Joe Biden a anuntat, luni, ca viitorul politic s-a putea sa nu fie gata inca, lasand frau liber speculatiilor ca va candida in 2020 pentru functia de.

Medlife lanseaza cel mai mare IPO privat din istoria bursei romanesti

MedLife M), operator roman de servicii medicale, a lansat marti cea mai mare oferta publica de vanzare de actiuni IPO) facuta vreodata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) de o companie privata. Valoarea totala ar putea ajunge la 309 mil. lei, in.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )