Libnet.ro
UNICEF

09:15

Wienerberger va prelua o fabrica de materiale de constructii din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wienerberger va prelua o fabrica de materiale de constructii din tara noastra

Grupul austriac Wienerberger AG se pregateste sa cumpere o fabrica de materiale de constructii din nord-vestul tarii noastre, la granita cu Ungaria, in conditiile in care isi extinde afacerile din sectorul pavajelor din beton. Grupul a informat, ieri, ca isi largeste acoperirea geografica in regiune prin investitii strategice, insa nu a precizat ce fabrica va prelua in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Piata spa din tara noastra, estimata la peste 23 milioane euro

Piata spa din tara noastra a crescut aproximativ 10%, la 23,1 milioane euro, potrivit estimarilor Travelle - Wellness Escapes, agentia de turism specializata pe wellness din tara noastra, creata de firma de consultanta despreSpa. ro si agentia de turism Travelle.

Tara noastra - sub media europeana la consumul de cannabis

Interviu cu domnul Sorin Oprea, chestor de politie, director Agentia Nationala Antidrog Reporter: Care sunt statisticile privind consumul de droguri, in special cannabis, din tara noastra? Sorin Oprea: Potrivit celor mai recente date, furnizate de Studiul in populatia generala, realizat de Agentia Nationala Antidrog, in anul 2016, in Romania, cele mai experimentate droguri in randul populatiei generale 15-64 ani) sunt: cannabisul cu o prevalenta de 5,8%, tranchilizantele si sedativele utilizate fara prescriptie medicala - 3,9% si noile substante psihoactive cu o prevalenta de 2,5%.

Anunt de ULTIMA ORA al hidrologilor: Pericol de inundatii in 15 judete din tara(FOTO)

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii care vizeaza 13 bazine hidrografice din 15 judete si este valabila pana vineri dimineata. Potrivit Institutul National de Hidrologie si Gospodarire.

Parchetele din tara - `cu musca pe basca`: Ce au raspuns cand au fost intrebate cate cereri de perchezitie se fac si cate se admit din ele

Cele mai multe unitati de parchet din Romania refuza sa comunice date cu privire la numarul cererilor de perchezitii care se fac si care se admit, cel al mandatelor de supraveghere tehnica sau cu privire la.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )