Libnet.ro
UNICEF

07:45

Wimbledon: Kerber si Pliskova in turul doi, Pavliucenkova eliminata; Djokovici si Federer au beneficiat de abandonuri

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Kerber si Pliskova in turul doi, Pavliucenkova eliminata; Djokovici si Federer au beneficiat de abandonuri

Jucatoarele Angelique Kerber si Karolina Pliskova, favorite 1 si 3, s-au calificat, marti, in turul doi al turneului de la Wimbledon, competitie la care dintre capii de serie la feminin Anastasia Pavliucenkova, Daria Gavrilova, Shuai Zhang si Lauren Davis au fost eliminate, potrivit news. ro. La masculin, Novak Djokovici si Roger Federer au acces in faza urmatoare beneficiind de abandonurile adversarilor lor. continuă pe Hotnews

Wimbledon (f): Angelique Kerber, calificare in turul doi

Cap de serie numarul unu, Angelique Kerber s-a calificat in turul doi de la Wimbledon, nemtoaica castigand meciul disputa impotriva jucatoarei Irina Falconi, scor 6-4, 6-4. Partida a durata o ora si 27 de minute. Favorita numarul 16, Anastasia Pavlyuchenkova a parasit competitia de Grand Slam inca din runda inaugurala: a fost depasita de Arina Rodionova. Intra in material pentru a vedea rezultatele de pe tabloul feminin de simplu.

Radu Albot s-a calificat in turul doi la Wimbledon

Tenismenul moldovean Radu Albot a acces in turul doi la turneul de Mare Slem de la Wimbledon. El l-a invins in patru seturi pe argentinianul Facundo Bagnis, locul 107 mondial, transmite IPN.

Wimbledon: Jelena Ostapenko, Victoria Azarenka si Elina Svitolina, in turul doi (Rezultatele complete de luni)

Castigatoare la Roland Garros, Jelena Ostapenko cap de serie numarul 13) s-a calificat in turul doi de la Wimbledon, dupa o victorie in trei seturi impotriva jucatoarei Aliaksandra Sasnovich, scor 6-0, 1-6, 6-3. Au mai obtinut victorii Elena Vesnina, Carla Suarez Navarro, Victoria Azarenka, Anastasija Sevastova, Elina Svitolina, Petra Kvitova si Dominika Cibulkova.

Wimbledon (f): Venus Williams, Elina Svitolina si Simona Halep, in turul doi al competitiei londoneze

Simona Halep cap de serie numarul doi), Venus Williams favorita zece) si Elina Svitolina a patra favorita) s-au calificat, luni, in turul doi de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Wimbledon (m): Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga si Kei Nishikori, in turul doi - Nick Kyrgios, eliminat (Rezultatele zilei)

Campion in 2016, Andy Murray s-a calificat in turul doi de la Wimbledon, scotianul trecand fara nicio emotie de Alexander Bublik, scor 6-1, 6-4, 6-2. In aceeasi faza a turneului de Grand Slam au ajuns, printre altii, Jo-Wilfried Tsonga si Kei Nishikori. Nick Kyrgios cap de serie numarul 20) a fost eliminat: a abandonat la scorul de 6-3, 6-4 in favoarea lui Pierre-Hugues Herbert.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Victorie superba pentru Romania. Trei jucatoare in turul doi

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Irina Begu a devenit a treia jucatoare romana de tenis calificata in runda a doua a turneului de la Wimbledon, din tot atatea care au evoluat luni la al treilea turneu de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )