Libnet.ro
UNICEF

23:30

Wimbledon: Simona Halep merge pe mana Monicai Niculescu. Vezi care este motivul

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Simona Halep merge pe mana Monicai Niculescu. Vezi care este motivul

Simona Halep, 3 WTA, a revenit in tara, dupa ce a fost eliminata la Wimbledon inca din primul tur. Romanca a spus, la aeroport, ca are o favorita in duelul dintre Monica Niculescu si Timea Bacsinszky. continuă pe România Liberă

Daneza Caroline Wozniacki a fost eliminata in optimile de finala de la Wimbledon. Simona Halep ramane numarul 3 WTA

Caroline Wozniacki a fost invinsa cu 6-4,6-4 in optimile de finala de la Wimbledon de jucatoarea spaniola Garbine Muguruza, astfel ca Simona Halep ramane locul 3 WTA, informeaza Mediafax. Romanca putea.

Simona Halep va ramane pe locul 3! Wozniacki era ultima care ii putea lua pozitia pe podium

Eliminata din primul tur de la Wimbledon, Simona Halep ar fi putut sa alunece de pe locul 3 pana pe locul 6 in clasamentul WTA. insa urmaritoarele ei s-au impiedicat la randul lor, asa ca Simona Halep va fi pe locul 3 in lume si de saptamana viitoare.

Simona Halep a revenit in tara. Ce spune despre relatia cu antrenorii si revenirea in circuit

La revenirea in tara dupa experienta scurta de la Wimbledon, Simona Halep a vorbit despre experientele pe care le-a avut pana acum cu antrenorii ei.

Simona Halep: N-am nicio obligatie fata de nimeni din aceasta tara

Dupa o perioada mai putin fasta si eliminarea rapida de la Wimbledon, Simona Halep vorbeste despre criticile care i-au fost aduse.

Simona Halep o sustine pe Monica Niculescu la Wimbledon: ii doresc mult succes, sa joace cat mai mult acolo si, de ce nu, un rezultat si mai bun

Simona Halep a declarat ca o sustine pe Monica Niculescu in competitia turneului de la Wimbledon, precizand ca aceasta poate sa castige si urmatorul tur, scrie Digi 24. Chiar o felicit pe Monica.

Pe ce loc va ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Eliminata inca din primul tur, dupa ce in 2014 ajungea sa dispute faza semifinalelor, Simona Halep ramane la mana rezultatelor pentru pozitia sa in clasamentul mondial dupa turneul de la Wimbledon din acest an. Intrebarea este pana unde va cobori Halep, daca va fi vorba de o coborare.

Simona Halep ia o pauza prelungita: Voi face doar pregatire fizica. Acum sunt obosita mental, voi merge la Constanta pentru a-mi reveni

Simona Halep a revenit in tara, la o saptamana de la esecul inregistrat la Wimbledon. Tenismena romanca a fost eliminata din primul tur la acest turneu si a hotarat sa nu participe la competitiile de la.

Wimbledon: Caroline Wozniacki, eliminata in optimi; Simona Halep ramane pe locul 3 WTA

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, de spaniola Garbine Muguruza, locul 20 WTA si favorita 20, rezultat in urma caruia Simona Halep va ramane pe locul 3 WTA.

Garbine Muguruza o ajuta pe Simona Halep

Simona Halep a pierdut in fata ibericei Garbine Muguruza meciul disputat in cadrul intalnirii de Fed Cup dintre Romania si Spania la Galati in luna septembrie, dar iberica o ajuta indirect acum pe conationala noastra prin calificarea in sferturi la Wimbledon.

Simona Halep, la revenirea in tara: Nu sunt deloc jos din punct de vedere mental. Normal ca voi juca la FedCup

Simona Halep a revenit in tara dupa eliminarea de la Wimbledon si a vorbit despre momentul pe care il traverseaza si despre ceea va face in urmatoarea perioada. Nu sunt deloc jos din punct de vedere mental. Normal ca voi juca la FedCup. Nu ma asteptam sa pierd in primul la Wimbledon, a precizat Simona.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )