Libnet.ro
UNICEF

20:15

Simona Halep o sustine pe Monica Niculescu la Wimbledon: ii doresc mult succes, sa joace cat mai mult acolo si, de ce nu, un rezultat si mai bun

B1 B1,
Simona Halep o sustine pe Monica Niculescu la Wimbledon: ii doresc mult succes, sa joace cat mai mult acolo si, de ce nu, un rezultat si mai bun

Simona Halep a declarat ca o sustine pe Monica Niculescu in competitia turneului de la Wimbledon, precizand ca aceasta poate sa castige si urmatorul tur, scrie Digi 24. Chiar o felicit pe Monica. continuă pe B1

Final de drum pentru Monica Niculescu la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu s-a oprit, luni, in optimile de finala la Wimbledon, dupa ce a pierdut in trei seturi intalnirea cu Timea Bacsinszky din Elvetia.

Wimbledon: Simona Halep merge pe mana Monicai Niculescu. Vezi care este motivul

Simona Halep, 3 WTA, a revenit in tara, dupa ce a fost eliminata la Wimbledon inca din primul tur. Romanca a spus, la aeroport, ca are o favorita in duelul dintre Monica Niculescu si Timea Bacsinszky.

Monica Niculescu, despre calificarea in optimile turneului de la Wimbledon: Sunt foarte fericita, imi doream foarte mult sa castig. Am mai facut un tur patru la US Open si ma intrebam cand o sa mai vina altul si uite ca a venit!

Monica Niculescu s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. Romanca a invins-o pe Krystina Pliskova cu scorul de 6-3, 7-5. in optimi, sportiva o va avea drept contracandidata pe.

Fanii romani s-au facut de ras la Londra: Monica Niculescu a izbucnit din cauza comportamentului celor din tribune

Monica Niculescu 48 WTA) a infruntat-o pe Timea Bacsinszky Elvetia / 15 WTA), in optimi, la Wimbledon. Din pacate, incurajarile primite din tribune mai mult au iritat-o pe jucatoarea din Romania.

LIVE Monica Niculescu in optimi la Wimbledon

Monica Niculescu evolueaza la aceasta ora in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon.

GAME cu GAME Monica Niculescu in optimi la Wimbledon

Monica Niculescu a evoluat luni dupa-amiaza in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon.

LIVE Monica Niculescu in optimi la Wimbledon (luni, dupa 15:30)

Monica Niculescu va evolua, luni dupa-amiaza, in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon.

Monica Niculescu si-a aflat adversara din optimi la Wimbledon

Calificata in premiera in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, Monica Niculescu si-a aflat sambata seara adversara pe care o va intalni in debutul saptamanii secunde de competitie.

Monica Niculescu o bate pe Pliskova si merge in optimi la Wimbledon dupa un game 10 nebun

Monica Niculescu a invins-o sambata seara pe Krystina Pliskova Cehia) cu6-3 7-5 si s-a calificat in turul 4 optimi de finala) de la Wimbledon.

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in optimi

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in optimi al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )