Libnet.ro
UNICEF

16:00

Wizz Air extinde perioada de suspendare pentru operatiunile din R. Moldova

Adevărul Adevărul,
Wizz Air extinde perioada de suspendare pentru operatiunile din R. Moldova

Wizz Air anunta ca, din cauza prelungirii restrictiilor de calatorie impuse pe toate zborurile externe spre si din Republica Moldova, compania va prelungi la randul sau durata suspendarii tuturor zborurilor sale spre si dinspre Republica Moldova pana pe 14 iunie inclusiv, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Wizz Air a receptionat prima aeronava a320neo. Ce avantaje are avionul FOTO

Wizz Air a receptionat prima sa aeronava noua Airbus A320neo inregistrata cu codul HA-LJA, a informat joi compania aeriana, precizand ca noul avion are cele mai noi tehnologii si ofera semnificative avantaje de mediu.

Decizia instantei la 4 ani de la moartea fotbalistului Patrick Ekeng: Un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru medicul de pe ambulanta care l-a preluat de pe teren

Instanta a pronuntat joi o prima sentinta in procesul privind moartea fotbalistului Patrick Ekeng, care s-a prabusit pe teren in timpul meciului. La patru ani de la decesul acestuia, magistratii au dispus o pedeapsa de un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru medicul de la ambulanta care l-a preluat pe jucator de pe stadion.

EJOBS ROMANIA Peste 20.000 de aplicari pentru joburile din afara tarii au fost inregistrate in luna mai

Aproape 1,3 milioane de romani s-au intors in tara in ultimele doua luni, determinati, in cea mai mare parte, de pierderea locurilor de munca pe care le aveau in tari precum Spania, Italia, Marea Britanie sau Germania. Speriati de impactul pe care pandemia l-a avut asupra economiilor din tarile in care plecasera la munca, dar si de valul urias de infectari, acestia s-au intors acasa si au inceput, in prima faza, sa isi caute joburi noi in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )