Libnet.ro
UNICEF

06:45

WOW! De la Daddy?! Ce CADOU a primit Vasilica Dancila, la Palatul Victoria! Acesta nu a scapat NEOBSERVAT (FOTO din BIROUL premierului)

B1 B1,
WOW! De la Daddy?! Ce CADOU a primit Vasilica Dancila, la Palatul Victoria! Acesta nu a scapat NEOBSERVAT (FOTO din BIROUL premierului)

Vasilica Viorica Dancila a primit un cadou chiar la instalarea in fotoliul de premier. Nu se stie cine i l-a oferit, dar Cristian Sutu banuieste ca vinovatul este nimeni altul de. continuă pe B1

De la Daddy? Ce cadou a primit Vasilica Dancila la Palatul Victoria (FOTO)

Vasilica Viorica Dancila a primit un cadou chiar la instalarea in fotoliul de premier. Nu se stie cine i l-a oferit, dar Cristian Sutu banuieste ca vinovatul este nimeni altul de.

Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau au ajuns la Palatul Victoria, dupa ce au depus juramantul

Premierul Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau au ajuns luni seara, la sediul Guvernului. Membrii noului Executiv au venit la Palatul Victoria dupa ceremonia de depunere a juramantului de investitura, care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Guvernul Dancila, prima fotografie oficiala, de grup, la Palatul Victoria

A fost postata prima fotografie oficiala a actualului Guvern Viorica Dancila. Astfel, cele noua femei, premierul si opt doamne ministru sunt in fata fotografiei, in timp ce domnii ministri sunt.

Premierul Dancila, prima decizie dupa instalarea la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, sa prezinte pana marti o solutie in privinta formularului 600, astfel incat in prima sedinta de.

Viorica Dancila isi doreste trei ani la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de jurnalisti, imediat dupa votul de investitura cand cre.

PRIMA DECIZIE a premierului Vasilica Dancila! Are legatura cu ADRIAN NASTASE...

Prima decizie luata de Vasilica Viorica Dancila in calitate de premier a fost sa se mute in biroul folosit in trecut de Adrian Nastase, Victor Ponta si Sorin Grindeanu, renuntand la.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )