Libnet.ro
UNICEF

14:30

WTA Acapulco: Elena Bogdan, semifinalista in proba de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Acapulco: Elena Bogdan, semifinalista in proba de dublu

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Elena Bogdan si americanca Nicole Melichar s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Acapulco Mexic), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, in urma abandonului cuplului Lauren Davis SUA)/Monica Puig Costa Rica), informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

WTA Acapulco: Elena Bogdan, eliminata in turul al doilea

Elena Bogdan 527 WTA), venita din calificari, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, de sportiva Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 50 WTA, in turul doi al turneului de la Acapulco, cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari.

WTA Acapulco: Elena Bogdan s-a calificat pe tabloul principal

Jucatoarea de tenis Elena Bogdan, locul 527 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-6 1), pe sportiva columbiana Mariana Duque-Marino, locul 139 mondial, si s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Acapulco, cu premii de 250. 000 de dolari.

Maria Sharapova in semifinale la Acapulco. Elena Bogdan o urmeaza in proba de dublu

Jucatoarea Maria Sharapova, principala favorita la castigarea turneului de la Acapulco, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari, a trecut nu fara emotii, in sferturi, de Magdalena Rybarikova din Slovacia.

Acapulco: Elena Bogdan, in premiera in turul doi al unui turneu WTA

Elena Bogdan, locul 527 WTA, sportiva venita din calificari, a invins-o, cu scorul de 6-3, 7-6 3), pe americanca Lauren Davis, locul 55 WTA, si s-a calificat in premiera in turul doi al unui turneu WTA, la Acapulco Mexic), o competitie cu premii totale de 250. 000 de dolari.

Tenis Acapulco: Elena Bogdan a reusit performanta carierei. Sarapova, printre posibilele adversare

Elena Bogdan, locul 527 WTA, 22 de ani, a reusit performanta carierei sale dupa ce s-a calificat in turul al doilea al unul turneu WTA. Romanca a dispus de Lauren Davis, locul 55 WTA, in primul tur la Acapulco Mexic).

Elena Bogdan si Nicole Melichar, in semifinala probei de dublu a turneului WTA de la Acapulco

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Elena Bogdan si americanca Nicole Melichar s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Acapulco Mexic), dotat cu premii.

Elena Bogdan, pe tabloul principal la Acapulco. Raluca Olaru, invinsa la dublu

Jucatoarea romana de tenis Elena Bogdan a ajuns pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Acapulco Mexic), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, dupa ce a invins-o pe Mariana Duque-Marino.

Elena Bogdan, eliminata in mansa secunda a turneului de la Acapulco, la simplu

Jucatoarea elena Bogdan, locul 527 WTA, venita din calificari, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, de sportiva Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 50 WTA, in turul doi al turneului de la .

Dus rece pentru Elena Bogdan la Acapulco

Elena Bogdan s-a oprit, miercuri seara, in optimile de finala ale turneului WTA de la Acapulco Mexic).

Elena Bogdan s-a calificat in optimi la Acapulco dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea Elena Bogdan, numarul 527 mondial, produce surpriza pe tabloul principal de la Acapulco Mexic) si ajunge in faza optimilor de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )