Libnet.ro
UNICEF

06:30

WTA Cincinnati: Simona Halep, in optimile competitiei dupa ce a trecut de Taylor Townsend (6-4, 6-1)

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Simona Halep, in optimile competitiei dupa ce a trecut de Taylor Townsend (6-4, 6-1)

Inceputul de meci i-a dat batai de cap Simonei Halep: nu s-a deplasat prea bine, a avut un backhand anemic si a comis multe erori. Practic, disputa a inceput pentru jucatoarea noastra de la 4-2 pentru Taylor Townsend SUA, pozitia 134 WTA - venita din calificari). De la acel moment, Halep a mai cedat doar un singur game, castigand partida in doua seturi: 6-4, 6-1, dupa o ora si sase minute. Simona s-a calificat in optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati, competitie unde se va duela pentru un loc in sferturi cu invingatoarea disputei dintre Anastasija Sevastova si Roberta Vinci. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Taylor Townsend (dupa ora 21:00)

Simona Halep cap de serie numarul doi) debuteaza marti in turneul WTA de la Cincinnati de categorie Premier), jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Taylor Townsend, din SUA, pozitia 134 WTA venita din calificari). Disputa va avea loc pe Grandstand, fiind meciul cu numarul trei al zilei de pe aceasta arena. Competitia americana este transmisa in direct de Digisport, iar meciul va fi Livescore pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep va juca in turul doi cu invingatoarea partidei Taylor Townsend vs Monica Puig

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, urmand sa o intalneasca pe invingatoarea partidei dintre americanca Taylor Townsend locul 134 WTA) si Monica Puig Puerto Rico, locul 69 WTA), sportive venite din calificari.

Simona Halep, prima reactie dupa calficarea in semifinale: imi place sa joc in Canada, pentru ca mereu am suporteri romani alaturi de mine

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia 23 de ani, locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto. Potrivit gsp. ro, Simona Halep a facut un meci aproape.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in semifinale: imi place sa joc in Canada, pentru ca mereu am suporteri romani alaturi de mine

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia 23 de ani, locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto. Potrivit gsp. ro, Simona Halep a facut un meci aproape.

Simona Halep, invinsa categoric de Elina Svitolina, in semifinale la Toronto

ACTUALIZARE 11:51 Simona Halep: Acest meci din semifinale il voi uita foarte repede, a fost una din zilele mele proaste Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa infrangerea din meciul cu Elina Svitolina din semifinalele turneului de la Toronto, ca trebuie sa uite foarte repede aceasta intalnire si a precizat ca fost una dintre zilele ei proaste, informeaza site-ul wtatennis. com. ----------- Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina cu un scor categoric, 6-1, 6-1, noaptea trecuta, in semifinalele turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari.

Elina Svitolina a dezvaluit cum a invins-o pe Simona Halep. Cu ce ramane romanca dupa participarea de la Toronto

Elina Svitolina a avut ieri o zi magica, in care le-a scos din competitie atat pe Garbine Muguruza, cat si pe Simona Halep, la turneul de la Toronto.

LIVE Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la Cincinnati (dupa 21:00)

Simona Halep debuteaza, marti seara, in turneul WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale in valoare de 2. 8 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la Cincinnati (dupa 23:00)

Simona Halep debuteaza, marti seara, in turneul WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale in valoare de 2. 8 milioane de dolari.

WTA Cincinnati: Tabloul meciurilor - Simona Halep va juca direct in turul doi, cu o sportiva venita din calificari

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua direct in turul doi la turneul de la Cincinnati, urmand sa intalneasca o jucatoare venita din calificari. Turneul de la Cincinnati se va desfasura in perioada 14-20 august.

Halep la Cincinnati: Simona a aflat cu cine poate juca in primul meci. Poate da de o campioana olimpica

Simona Halep 2 WTA) are de aparat o semifinala la Western Southern Open, dupa ce in 2016 a pierdut in fata lui Kerber in careul de asi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )