Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Istanbul: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei

Hotnews Hotnews,
 WTA Istanbul: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 5 si locul 66 WTA, a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de la Istanbul, competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Fed Cup: Sorana Cirstea, invinsa in meciul cu Johanna Konta. Romania si Marea Britanie, la egalitate, dupa prima zi a competitiei

Sorana Cirstea locul 62 WTA), a fost invinsa de Johanna Konta locul 7 WTA) in al doilea meci al intalnirii dintre echipele de tenis ale Romaniei si Marii Britanii din barajul.

WTA Istanbul: Irina Begu, victorie dupa ce a fost condusa cu 4-1 in setul decisiv

Irina-Camelia Begu cap de serie numarul 3 si locul 33 WTA) a revenit, marti, de la 0-3 si 1-4 in setul decisiv al meciului cu Tatjana Maria locul 103 WTA), reusind sa se califice in turul doi al turneului WTA de la Istanbul - competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Sorana Cirstea trece de primul tur la Istanbul

Dupa experienta de la Fed Cup, unde a jucat un meci de simplu si apoi a indeplinit rolul de capitan nejucator, Sorana Cirstea a revenit cu victorie in circuitul mondial profesionist.

Sorana Cirstea a rabufnit dupa meciul din Fed Cup: Am jucat peste tot in lume, am fost facuta tiganca. Noi suntem obisnuiti sa fim persecutati

Meciul disputat de Sorana Cirstea a fost unul dramatic si plin de evenimente neplacute pentru ambele echipe. Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost evacuat de pe arena, iar sportiva britanica in.

Sorana Cirstea: Am fost facuta peste tot in lume tiganca, idioata, dar nu am iesit de pe teren. De ce nu s-a oprit meciul imediat dupa incidentul cu Ilie?

Sorana Cirstea a pierdut meciul cu Johanna Konta, scorul fiind 1-1 dupa prima zi a disputei dintre Romania si Marea Britanie, din FedCup. La conferinta de presa, jucatoarea noastra a recunoscut suprematia britanicei a spus de mai multe ori ca a fost invinsa de o jucatoare mai buna), insa a criticat-o pe Konta dintr-un singur motiv: a continuat jocul, iar dupa un game, scorul de 3-1, a inceput sa planga si a spus ca nu mai poate continua.

Fed Cup: Irina Begu a fost inlocuita de Sorana Cirstea pentru meciul de sambata, din cauza unor probleme medicale

Sorana Cirstea o va inlocui pe Irina Begu in al doilea meci de simplu al zilei de sambata in confruntarea dintre echipele Romaniei si Marii Britanii, din barajul pentru Grupa.

WTA Stuttgart: Simona Halep o va intalni in turul doi pe Barbora Strycova

Simona Halep a aflat numele adversarei din turul doi al turneului WTA de la Stuttgart, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Barbora Strycova Cehia - locul 17 WTA). Competitia germana face parte din categoria Premier.

Presa franceza, despre victoria lui Emmanuel Macron si Marine Le Pen: Doi candidati care se considera antisistem au ajuns in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta. Cea mai mare parte a clasei politice indeamna electoratul sa blocheze ascensiune

Proeuropeanul Emmanuel Macron si lidera extremei dreapta Marine Le Pen incep, luni, batalia in turul doi al alegerilor prezidentiale, dupa victoria din primul tur de scrutin, care a avut loc duminica. Astfel, in cursa pentru presedintia Frantei au ramas doi candidati total opusi, insa care se considera antisistem.

Analiza. Turul doi al prezidentialelor din Franta risca sa se transforme intr-o batalie dura intre populism si globalism

Turul doi al alegerilor prezidentiale franceze trece granitele si se transforma tot mai mult intr-o confruntare de totul sau nimic intre miscarea populista si cea globalista mondiala.

Sorana Cirstea invinsa de Johanna Konta dupa un meci cu cantec

Meciul doi al confruntarii Romania - Marea Britanie pentru barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup a fost unul care a generat tensiune si care l-a un moment dat a fost intrerupt, iar capitanul nejucator Ilie Nastase expulzat din arena.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )