Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sorana Cirstea trece de primul tur la Istanbul

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea trece de primul tur la Istanbul

Dupa experienta de la Fed Cup, unde a jucat un meci de simplu si apoi a indeplinit rolul de capitan nejucator, Sorana Cirstea a revenit cu victorie in circuitul mondial profesionist. continuă pe Online Sport

Sorana Cirstea invinsa de Johanna Konta dupa un meci cu cantec

Meciul doi al confruntarii Romania - Marea Britanie pentru barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup a fost unul care a generat tensiune si care l-a un moment dat a fost intrerupt, iar capitanul nejucator Ilie Nastase expulzat din arena.

WTA Istanbul: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 5 si locul 66 WTA, a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de la Istanbul, competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Sorana Cirstea a rabufnit dupa meciul din Fed Cup: Am jucat peste tot in lume, am fost facuta tiganca. Noi suntem obisnuiti sa fim persecutati

Meciul disputat de Sorana Cirstea a fost unul dramatic si plin de evenimente neplacute pentru ambele echipe. Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost evacuat de pe arena, iar sportiva britanica in.

Sorana Cirstea: Am fost facuta peste tot in lume tiganca, idioata, dar nu am iesit de pe teren. De ce nu s-a oprit meciul imediat dupa incidentul cu Ilie?

Sorana Cirstea a pierdut meciul cu Johanna Konta, scorul fiind 1-1 dupa prima zi a disputei dintre Romania si Marea Britanie, din FedCup. La conferinta de presa, jucatoarea noastra a recunoscut suprematia britanicei a spus de mai multe ori ca a fost invinsa de o jucatoare mai buna), insa a criticat-o pe Konta dintr-un singur motiv: a continuat jocul, iar dupa un game, scorul de 3-1, a inceput sa planga si a spus ca nu mai poate continua.

Fed Cup: Sorana Cirstea, invinsa in meciul cu Johanna Konta. Romania si Marea Britanie, la egalitate, dupa prima zi a competitiei

Sorana Cirstea locul 62 WTA), a fost invinsa de Johanna Konta locul 7 WTA) in al doilea meci al intalnirii dintre echipele de tenis ale Romaniei si Marii Britanii din barajul.

Begu revine senzational in primul tur la Istanbul

Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Fed Cup: Irina Begu a fost inlocuita de Sorana Cirstea pentru meciul de sambata, din cauza unor probleme medicale

Sorana Cirstea o va inlocui pe Irina Begu in al doilea meci de simplu al zilei de sambata in confruntarea dintre echipele Romaniei si Marii Britanii, din barajul pentru Grupa.

Duel Macron Le Pen in turul al doilea al prezidentialelor din Franta: Rezultatele partiale dupa primul tur de scrutin indica un scor foarte strans intre cei doi candidati

00Scor foarte strans intre Emmanuel Macron si Marine Le Pen dupa primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta. Potrivit rezultatelor partiale, anuntate de ministerul de.

Rezultate Alegeri Franta. Cine castiga primul tur al alegerilor prezidentiale

Rezultate Alegeri Franta Centristul Emmanuel Macron ocupa primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit mai multor sondaje de opinie, citate de cotidianul belgian LEcho. Re.

Aproape 47 de milioane de francezi, chemati la vot in primul tur la scrutinul prezidential din Franta

Aproape 47 de milioane de alegatori sunt chemati sa voteze in primul tur, la 23 aprilie, si in al doilea tur, la 7 mai, la scrutinul prezidential din Franta, pentru a-l alege pe succesorul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )