Libnet.ro
UNICEF

00:07

WTA Jurmala: Irina Bara si Dalila Jakupovic, invinse in semifinalele probei de dublu de principalele favorite

Hotnews Hotnews,
 WTA Jurmala: Irina Bara si Dalila Jakupovic, invinse in semifinalele probei de dublu de principalele favorite

Perechea Irina BaraDalila Jakupovic RomaniaSlovenia), cap de serie numarul 3, a ratat, sambata, calificarea in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Jurmala, cu premii de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

WTA Jurmala: Irina Bara si Dalila Jakupovic s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Irina BaraDalila Jakupovic RomaniaSovenia), cap de serie numarul 3, s-a calificat, vineri seara, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Jurmala Letonia).

WTA Jurmala: Irina Bara, eliminata in sferturi de Anastasija Sevastova

Irina Bara 213 WTA) a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Jurmala Letonia), dupa ce a pierdut impotriva favoritei publicului, letona Anastasija Sevastova 11 WTA), scor 6-7 3), 2-6.

WTA Jurmala: Irina Bara s-a calificat in sferturi dupa un meci de trei ore cu Valentyna Ivakhnenko

Irina Bara 213 WTA) s-a calificat in sferturile turneului de categorie WTA International de la Jurmala, dupa o victorie in trei seturi cu Valentyna Ivakhnenko Rusia, 228 WTA), jucatoare venita din calificari, scor 7-66), 3-6, 6-1.

Irina Bara a fost eliminata in sferturi la Jurmala

Irina Bara, locul 213 WTA, a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului de catego.

Irina Bara s-a calificat in sferturi la Jurmala (WTA)

Jucatoarea de tenis Irina Maria Bara s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Jurmala Letonia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, in urma unei victorii in trei seturi, cu 7-6.

WTA Jurmala: Patricia Tig, eliminata in sferturi de Anastasia Potapova - Romanca a castigat setul al doilea cu 6-0

Patricia Maria Tig 264 WTA) si-a incheiat parcursul la turneul WTA International de la Jurmala in sferturi, fiind invinsa de rusoaica Anastasia Potapova 64 WTA), cap de serie numarul 6, scor 6-4, 0-6, 6-4.

WTA Jurmala: Anastasia Potapova, adversara Patriciei Tig in sferturi

Anastasia Potapova locul 64 WTA), cap de serie numarul 6, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Jurmala, dupa ce a invins-o pe letona Diana Marcinkevica locul 223 WTA), beneficiara a unui wild card, scor 6-1, 4-6, 6-2. Rusoaica de 18 ani va fi adversara Patriciei Tig in faza urmatoare.

WTA Jurmala: Patricia Tig s-a calificat in sferturi - Victorie in doua seturi cu Anhelina Kalinina

Patricia Maria Tig 264 WTA) continua parcursul la turneul WTA de la Jurmala, dupa o victorie fara emotii cu Anhelina Kalinina Ucraina, 139 WTA), scor 6-4, 6-4. Gratie acestui succes, romanca a obtinut calificarea in sferturile competitiei din Letonia.

WTA Palermo: Irina Begu, eliminata in optimi de Jasmine Paolini (142 WTA)

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa dramatic de italianca Jasmine Paolini, cu 6-4, 5-7, 7-6 7-4), joi seara, in optimile de finala ale turneului WTA de la Palermo Italia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )