Libnet.ro
UNICEF

23:15

WTA Madrid Simona Halep a explicat cum a invins-o pe Bacsinszky: Am schimbat tactica

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid Simona Halep a explicat cum a invins-o pe Bacsinszky: Am schimbat tactica

Simona Halep 7 WTA) a invins-o, miercuri, scor 6-2, 6-3, pe Timea Bacsinszky Elvetia, 15 WTA) si se va duela, pentru un loc in semifinalele turneului de la Madrid, cu o alta romanca, Irina Begu, locul 34 in clasamentul WTA, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep vs Misaki Doi 6-0, 6-3/ La pas in turul al doilea

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat fara emotii in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a invins-o pe Misaki Doi, din Japonia, locul 45 WTA, scor 6-0, 6-3. Partida de pe arena Manolo Santana a durat doar 58 de minute.

Turneul de la Madrid: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA Premier de la Madrid. Ea a invins-o pe jucatoarea italiana Karina Knapp, cu 6-1, 6-1, intr-un meci din runda a doua.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Bacsinszky sau Makarova

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita) sau Ekaterina Makarova 30 WTA).

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Timea Bacsinszky

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita).

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu (joi, 15:00)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro, joi, de la ora 15:00.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro .

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul secund la Madrid Open

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a invins-o, duminica, pe japoneza Misaki Doi, locul WTA, cu scorul de 6-0, 6-3, si s-a calificat in turul al doilea al turneului Premier Mandatory organizat de Ion Tiriac, Madrid Open.

Cu cine se va confrunta Simona Halep in optimile de finala ale Turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA Premier de la Madrid. Ea a invins-o pe jucatoarea italiana Karina Knapp, cu 6-1, 6-1, intr-un meci din runda a doua.

Simona Halep, in turul al doilea al turneului WTA Premier de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a sasea favorita, s-a calificat in runda a doua a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, duminica, dupa ce a trecut de japoneza Misaki Doi, cu 6-0, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )