Libnet.ro
UNICEF

21:00

WTA Seul: Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko, in sferturile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Seul: Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko, in sferturile probei de dublu

Perechea Sorana Cirstea/Jelena Ostapenko Romania/Letonia) a invins, miercuri, cu scorul de 7-5, 7-6 0), cuplul Chia-Jung Chuang/Arantxa Rus Taiwan/Olanda), cap de serie numarul 4, calificandu-se in sferturile de finala ale Korea Open. continuă pe Hotnews

WTA Seul: Sorana Cirstea, duel cu Nicole Gibbs in turul doi al competitiei

Sorana Cirstea 52 WTA) si-a aflat adversara din turul doi de la Seul, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Nicole Gibbs SUA - locul 121 WTA). Competitia asiatica este dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

WTA Seul: Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi

Sorana Cirstea, locul 52 WTA si cap se serie numarul 4, a invins-o, luni, cu scorul de 6-1, 6-3, pe japoneza Misa Eguchi, locul 490 WTA, in primul tur al turneului WTA Korea Open de la Seul.

Sorana Cirstea, aparitie surprinzatoare inaintea debutului la turneul de la Seul

Sorana Cirstea a fost o adevarata aparitie, duminica seara, la dineul oficial de dinaintea inceperii turneului de la Seul. Romanca a atras toate privirile prin eleganta ei. Sorana.

WTA Seul: Irina Begu, eliminata in turul doi de Beatriz Haddad Maia

Irina Camelia Begu 54 WTA) a parasit turneul WTA de la Seul in turul doi, dupa ce a fost invinsa in trei seturi, scor 3-6, 6-4, 2-6, de Beatriz Haddad Maia Brazilia - locul 71 WTA).

WTA Seul: Irina Camelia Begu, in turul doi - Victorie in trei seturi cu Varatchaya Wongteanchai

Irina Camelia Begu, locul 55 WTA si cap de serie numarul 5, a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune in partida cu Varatchaya Wongteanchai Thailanda, locul 279 WTA), jucatoare venita din calificari, in prima runda a turneului Korea Open de la Seul. Begu a castigat cu 2-6, 6-3, 6-3, dupa doua ore si zece minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )