Libnet.ro
UNICEF

16:30

INTERVIU cu Simona Halep: Am uitat de toti anii grei ce au trecut. Nu mai conteaza nimic cand stii ca ti-ai indeplinit visul

Antena3 Antena3,
INTERVIU cu Simona Halep: Am uitat de toti anii grei ce au trecut. Nu mai conteaza nimic cand stii ca ti-ai indeplinit visul

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep incheie anul 2017 pe primul loc in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, cu 6. 175 puncte. Simona Halep a dezvaluit intr-un interviu in. continuă pe Antena3

FOTO Suporter de lux pentru Simona Halep la turneul demonstrativ din Thailanda. Cine a venit sa o sustina pe cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Hua Hin, din thailanda, dupa ce a trecut in semifinale de britanica Johanna Konta, scor 6-3, 6-3.

VIDEO Simona Halep a castigat turneul demonstrativ de la Hua Hin: 6-2, 6-3 in finala cu Karolina Pliskova

Simona Halep locul intai WTA) a castigat turneul demonstrativ de la Hua Hin Thailanda), dupa ce a invins-o in finala pe Karolina Pliskova 4 WTA), scor 6-2, 6-3. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Halep si Pliskova.

Vesti bune pentru Simona Halep inainte de Craciun. Jucatoare romana s-a calificat in finala turneului din Thailanda

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe britanica Johanna Konta, locul 9 WTA, in semifinalele turneului demonstrativ de la Hua Hin Thailanda). Halep a abordat.

Simona Halep a petrecut Craciunul pe plaja - FOTO in articol

Jucatoarea de tenis Simona Halep a petrecut Craciunul pe plaja, in Thailanda. Luni, in ziua de Craciun, numarul 1 mondial a postat pe Instagram doua fotografii facute pe plaja din.

Darren Cahill: Simona Halep este capabila sa castige orice Grand Slam

Antrenorul Darren Cahill crede ca Simona Halep poate castiga oricare turneu de Grand Slam, indiferent de suprafata pe care se disputa. El spune ca eleva sa este sanatoasa si pregatita suta la suta pentru noul sezon, transmite news. ro.

De ce joaca Simona Halep tot in Adidas, dupa ce producatorul german a renuntat la serviciile jucatoarei noastre?

Simona Halep a castigat turneul demonstrativ de la Hua Hin, unde a jucat tot in echipament Adidas, desi firma de echipament sportiv nu i-a prelungit intelegerea.

Simona Halep a castigat turneul demonstrativ din Thailanda

Simona Halep, jucatoarea romana de tenis numarul unu mondial, a castigat, duminica, turneul demonstrativ de la Hua Hin, Thailanda. Aceasta a invins-o, in finala, pe Karolina Pliskova.

Veste uluitoare de la Simona Halep la sfarsit de an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul demonstrativ World Tennis Thailand Championship, de la Hua Hin, dupa ce a invins-o, duminica, in finala, pe.

Campioana si de Craciun: Simona Halep a castigat fara emotii turneul din Thailanda

Simona Halep s-a impus in finala turneului demonstrativ din Thailanda, castigand cu 6-2, 6-3 meciul cu jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 4 WTA.

De ce este Simona Halep favorita certa in fata Karolinei Pliskova, adversara de azi din finala turneului de la Hua Hin

Simona Halep va da piept azi, de la ora 13. 00, cu cehoaica Karolina Pliskova, in finala turneului demonstrativ de la Hua Hin Thailanda).

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )