Libnet.ro
UNICEF

16:15

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 5 - Irina Begu a urcat pe locul 22, cel mai bun din cariera

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep a coborat pe locul 5 - Irina Begu a urcat pe locul 22, cel mai bun din cariera

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 5, cu 5. 151 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din cariera: pozitia 22, cu 1. 860 de puncte. continuă pe Hotnews

Simona Halep coboara in clasamentul WTA. Veste excelenta pentru Irina Begu

Jucatoarea romana de tenis, Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA dat publicitatii luni, dupa finalul turneului de la Cincinnati si va ocupa locul 5, in timp ce Irina Begu a.

Simona Halep coboara un loc in clasamentul WTA. Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

Jucatoarea Simona Halep a coborat un loc in ierarhia WTA data publicitatii dupa turneul WTA de la Cincinnati, unde a atins faza semifinalelor. In urma cu un an Halep jucase finala cu Serena Williams.

Jucatoarea Simona Halep, din nou pe locul cinci in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA). Astfel, ea ocupa din nou pozitia a cincea, cu 5. 151 de puncte.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska, de la ora 02:00

Simona Halep se afla in fata celui mai important test de la Cincinnati, numarul 4 WTA intalnind-o in sferturile turneului din categoria Premier pe Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5. Meciul Simonei cu Agnieszka va avea loc sambata, de la ora 02:00, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 2.

Simona Halep pierde o pozitie in calasamentul WTA

Simona Halep va cobori in clasamentul WTA o pozitie, pana pe locul 5 mondial, dupa ce a pierdut semifinala turneului de la Cincinnati, in fata lui Angelique Kerber, scor 3-6, 4-6.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Cincinnati, dupa o revenire spectaculoasa in meciul cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep, locul 4 WTA, a revenit de la minge de 0-5 in primul set si s-a impus cu 7-5, 6-1, in meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, calificandu-se astfel in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Irina Begu, invinsa in primul tur de la New Haven

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de Caroline Garcia Franta), cu 6-1, 6-4, luni, in runda inaugurala a turneului WTA de la New Haven Connecticut), dotat cu premii totale de.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, vineri, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), vineri, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1, potrivit Agerpres. Romanca s-a.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, vineri, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1, relateaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )