Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

LIVE TEXT Simona Halep - A. Pavliucenkova: romanca, invincibila in meciurile directe. Wuhan Premier 5

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT Simona Halep - A. Pavliucenkova: romanca, invincibila in meciurile directe. Wuhan Premier 5

Simona Halep, 2 WTA o intalneste, marti, pe Anastasia Pavliucenkova Rusia), 32 WTA, in turul al doilea al turneului de la Wuhan, de categorie Premier 5. continuă pe România Liberă

Simona Halep va evolua cu Pavliucenkova sau Kuznetova in turul doi la Wuhan

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, este direct calificata in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, faza in care va evolua cu invingatoarea din meciul Anastasia Pavlicenkova, locul 33 WTA - Svetlana Kuznetova, locul 30 WTA, potrivit Mediafax.

Simona Halep la Wuhan: romanca a aflat cine poate fi prima ei adversara. in ambele situatii, Simona e in avantaj

Simona Halep se pregateste sa debuteze, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan, care va incepe de astazi si se va desfasura pana la 3 octombrie. in afara de ocupanta locului 2 WTA, mai avem patru romance in aceasta competitie.

Simona Halep la Wuhan: romanca a scapat de patru adversare periculoase, insa isi poate intalni cosmarul

Eliminata, in sferturi, la Guangzhou, Simona Halep se pregateste pentru al doilea turneu la care va participa in China, in urmatoarea perioada: Wuhan 25 septembrie 3 octombrie).

Simona Halep la Guangzhou: romanca a explicat cauzele celui mai prost meci facut in 2015. Ce a chinuit-o

Simona Halep a parasit, in sferturi, primul din cele trei turnee la care va participa, in urmatoarea perioada, in China. Esecul cu Denisa Allertova Cehia, 74 WTA) a surprins mai ales din cauza jocului prestat de a doua jucatoare a lumii.

WTA Wuhan: Simona Halep o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova in turul doi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 33 mondial, in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Wuhan, China.

Simona Halep explica infrangerea de la Guangzhou. Dezamagita de rezultat!

Simona Halep, 2 WTA, spune ca au afectat-o conditiile atmosferice de la Guangzhou in sfertul de finala pe care l-a pierdut in fata Denisei Allertova, 74 WTA. Romanca a laudat jocul foarte bun facut de fost sa adversara.

Simona Halep la Wuhan: constanteanca a aflat cu cine va juca in primul meci. Misiune facila pentru Simona

Simona Halep va debuta direct in turul II in turneul dotat cu premii totale de peste 2,4 milioane de dolari. Iar primul pas ar trebui sa fie o formalitate pentru locul 2 WTA.

Simona Halep: Sunt sanatoasa si sper sa castig cateva meciuri la Wuhan

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat ca ii este dificil sa-si pastreze concentrarea la turneele asiatice, programate in finalul seoznului, dar a precizat ca este sanatoasa si spera sa castige.

Obiectivul anuntat de Simona Halep la Wuhan Open

Jucatoarea Simona Halep isi continua in aceasta saptamana parcursul in China, dupa ce in urma cu o saptamana si-a facut incalzirea cu trei meciuri la Guanzghou.

Cand debuteaza Simona Halep la Wuhan Open

Organizatorii turneului WTA Premier 5 de la Wuhan au anuntat programul zilei de marti, iar printre meciuri regasim si disputa dintre Simona Halep si Anastasia Pavlyuchenkova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )