Libnet.ro
UNICEF

01:05

Yahoo Inc anunta ca datele a cel putin 500 milioane de utilizatori au fost furate in 2014 intr-un masiv atac cibernetic

România Liberă România Liberă,
Yahoo Inc anunta ca datele a cel putin 500 milioane de utilizatori au fost furate in 2014 intr-un masiv atac cibernetic

Datele personale a cel putin 500 de milioane de utilizatori au fost furate, in urma cu doi ani, in timpul unui masiv atac cibernetic, care a fost executat de hackeri sponsorizati de un stat, a anuntat joi seara Yahoo Inc, transmite Reuters, preluata de News. ro. continuă pe România Liberă

CEL.RO cauta o finantare de cel putin 10 milioane de euro

Ro este un magazin online de IT and C, administrat in prezent de compania Corsar Online SRL cu capital 100% romanesc, avand ca unic asociat pe Tiberiu Pop, acesta fiind si CEO al companiei.

Analiza: Cel putin 30 de agentii de turism sau tur-operatori sunt in pericol de insolventa

Cel putin 30 de operatori din turism din Romania se afla in pericol de a intra in insolventa, asa cum s-a intamplat in cazul agentiei Genius Travel SRL, care si-a anuntat.

Romania a promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, spun oficiali SUA

Romania si alte sase tari europene au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP.

Ce pot face utilizatorii Yahoo dupa anuntul legat de cele 500 de milioane de conturi compromise

Yahoo a anuntat joi ca la final de 2014 a fost victima unui atac informatic masiv ce a compromis 500 de milioane de conturi si a fost, se pare, initiat de un stat. Yahoo a fost criticata pentru faptul ca abia acum a comunicat pe tema acestui subiect grav, insa pe multi nu ii mai surprind vestile proaste despre Yahoo fiindca in ultimii ani compania a avut probleme. Ce pot face utilizatorii? In primul rand sa isi schimbe parolele si sa fie foarte atenti la campaniile de phishing.

Sunt cel putin trei-patru elemente care arata sustenabilitatea cresterii economice

Cresterea investitiilor peste cea a consumului, ritmul exporturilor care l-a depasit pe cel al importurilor si indicatorii de incredere sunt elemente care demonstreaza sustenabilitatea cresterii economice in Romania, care se poate apropia de 5% in acest an, sustine presedintele Comisiei Nationale de Prognoza CNP), Ion Ghizdeanu, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )