Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romania a promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, spun oficiali SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania a promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, spun oficiali SUA

Romania si alte sase tari europene au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Romania si alte sase tari ar fi promis ca vor primi de zece ori mai multi refugiati decat in 2015

Sapte state, intre care si Romania, au promis ca vor reinstala sau primi cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in 2015, informeaza AFP, care citeaza surse din randul.

Oficiali SUA: Sapte tari europene, intre care si Romania, vor prelua de 10 ori mai multi refugiati

Romania si alte sase tari europene au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP, transmite.

Romania si alte sase tari ar fi promis ca vor primi de zece ori mai multi refugiati decat in 2015 / MAE: Romania nu si-a asumat angajamente suplimentare

UPDATE: Ministerul de Externe a transmis ca Romania nu si-a asumat angajamentesuplimentare de relocare fata de decizia luata la nivel european. La Summit-ul liderilor pe problema refugiatilor.

Ciolos, de trei ori mai tare ca Obama

Premierul Dacian Ciolos pare sa fie mai performant ca autoritatile americane. Cel putin asa reiese din discursul sau de ieri, din Parlament. in conditiile in care in SUA au fost create lunar in jur de 180. 000 de locuri de munca, anul acesta, la o populatie de circa 319 milioane de locuitori, in Romania, proportional, la o populatie de circa 19. 000 de locuitori ar fi trebuit create 10. 700 de locuri de munca-lunar, pentru o performanta egala. Dar Dacian Ciolos a raportat, ieri, ca in primul semestru, numarul salariatilor a crescut cu 152. 000, adica peste 25. 300 de locuri de munca/luna. O performanta de aproape trei ori mai tare ca a administratiei Obama.

Cel putin 17 militari indieni au fost ucisi intr-un atac asupra unei baze din Casmir

Cel putin 17 militari militari au fost ucisi si alti peste 20 raniti intr-un atac comis duminica de catre presupusi rebeli separatisti asupra unei baze militare din Casmirul indian, situat in apropiere de frontiera cu Pakistanul, acesta fiind cel mai grav atac comis in ultimii doi ani in regiunea din nordul Indiei, potrivit politiei si unor surse ale armatei.

Cel putin 17 militari, ucisi in atacul asupra unei baze militare din India

Cel putin 17 militari militari au fost ucisi si alti peste 20 raniti intr-un atac comis astazi de catre presupusi rebeli separatisti asupra unei baze militare din Kashmirul indian, situata in apropiere de frontiera cu Pakistanul, acesta fiind cel mai grav atac din regiunea din nordul Indiei din 2014, potrivit politiei si unor surse ale armatei, citate de agentiile internationale de presa.

Cel putin opt persoane, ranite dupa un atac cu cutitul intr-un mall din Minnesota. Agresorul, impuscat mortal de un politist aflat in timpul liber

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin opt persoane au fost ranite duminica dimineata de un atacator inarmat cu un cutit. Incidentul a avut loc intr-un centru comercial din localitatea St. Cloud, situata la 110 kilometri distanta de metropola Minneapolis din statul Minneasota, iar atacatorul a fost ucis de catre un politist, informeaza BBC, preluat de News. ro.

Atentat in Kashmir. Cel putin 17 militari din armata Indiei au fost ucisi

Cel putin 17 militari din armata Indiei au fost ucisi, iar alti peste 20 au fost raniti intr-un atac comis duminica de catre presupusi rebeli separatisti asupra unei baze militare din Kashmirul indian, situata in apropiere de frontiera cu Pakistanul.

Cel putin 29 de raniti dupa ce o explozie a zguduit Manhattanul. PRIMELE IMAGINI de la fata locului

Cel putin 29 de persoane au fost ranite, dupa ce o explozie a zguduit in timpul noptii zona rezidentiala newyorkeza Chelsea din Manhattan. in apropierea locului exploziei s-a descoperit un al doilea.

Inundatii catastrofale in Indonezia. Cel putin 10 persoane au murit

Zece persoane au murit si trei sunt date disparute in urma inundatiilor si alunecarilor de teren produse pe insula Java din Indonezia, potrivit unui comunicat oficial emis miercuri de autoritatile locale, in.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )