Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zborurile a MII de pasageri de pe Aeroportul Gatwick din Londra au fost afectate de UN NOU incident cu o drona

B1 B1,
Zborurile a MII de pasageri de pe Aeroportul Gatwick din Londra au fost afectate de UN NOU incident cu o drona

Zborurile pe aeroportul Gatwick au fost din nou suspendate, vineri dupa-amiaza, in urma semnalarii prezentei unei noi drone, relateaza BBC. Prin urmare, un numar de 11 aeronave care trebuiau sa aterizeze pe. continuă pe B1

Haos pe aeroportul Gatwick din Londra. Suspenda mai multe zboruri dupa ce au fost depistate drone zburand deasupra pistelor

Aeroportul Gatwick a sfatuit calatorii sa verifice situatia zborurilor joi dupa ce au fost depistate mai multe drone zburand deasupra aeroportului, lucru care a dus la suspendarea mai multor zboruri, scrie The.

Zeci de romani, blocati pe aeroportul Gatwick din Londra din cauza unor drone observate langa o pista

Zeci de romani sunt blocati pe cel de-al doilea cel mai mare aeroport din Marea Britanie. Oamenii ar fi trebuit sa urce cu mai bine de 4 ore in urma la bordul unui avion WizzAir cu destinatia.

Romani blocati pe aeroportul Gatwick din Marea Britanie din cauza unor drone

Zeci de romani sunt blocati pe cel de-al doilea cel mai mare aeroport din Marea Britanie. Oamenii ar fi trebuit sa urce cu mai bine de 4 ore in urma la bordul unui avion WizzAir cu destinatia Bucuresti, dar aeroportul Gatwick a fost inchis dupa ce mai multe drone au fost observate in apropierea unei piste.

Marea Britanie a trimis trupe la aeroportul Gatwick, unde traficul a fost complet blocat din cauza dronelor

Marea Britanie a trimis joi trupe la aeroportul Gatwick de langa Londra, al doilea ca marime din tara, din cauza unei incercari fara precedent de blocare a traficului in apropierea Craciunului, cu ajutorul unor drone mari care au dus la anularea tuturor zborurilor, transmite Reuters.

Aeroportul londonez paralizat de drone a fost redeschis pentru un numar limitat de zboruri! Autoritatile sustin ca dronele buclucase au fost observate de peste 50 de ori in 24 de ore

Autoritatile britanice au anuntat ca Aeroportul Gatwick din Londra, care a fost paralizat de miercuri seara din cauza unor drone, s-a redeschis, vineri dimineata, pentru un numar limitat de zboruri, transmite.

Haos pe aeroportul Gatwick, nchis de peste 17 ore din cauza unor drone neidentificate

Drone vazute zburand pe langa aeroportul londonez Gatwick au dus la oprirea la sol a avioanelor timp de peste 17 ore, creand haos pentur zeci de mii de calatori, autoritatile catalogand incidentul drept o incercare nesabuita de blocare a celui de-al doilea cel mai aglomerat aeroport britanic, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )