Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece ani de inchisoare pentru trafic de minore. Tinere din Romania, racolate si obligate sa se prostitueze in Spania

Adevărul Adevărul,
Zece ani de inchisoare pentru trafic de minore. Tinere din Romania, racolate si obligate sa se prostitueze in Spania

O femeie din Galati si mama acesteia au fost condamnate la Curtea de Apel Alba Iulia la 13 ani de inchisoare pentru trafic de minori. Magheru Petruta Luminita a primit 10 ani cu executare, iar mama acesteia, Vieru Victoria, a fost condamnata la 3 ani cu suspendare sub supraveghere. Cele doua femei au fost judecate pentru transportul unor tinere minore in Spania in scopul prostitutiei. continuă pe Adevărul

Zece ani de inchisoare pentru agresorul de la cofetaria Oli din Ploiesti. Un an pentru fiecare lovitura de cutit

Catalin Badalau, tanarul care in vara acestui an si-a injunghiat iubita cu mai multe lovituri de cutit, in timp ce fata se afla la serviciu, la cofetaria Oli din cadrul Complexului Nord din Ploiesti, a fost condamnat la zece ani de inchisoare.

Procurorii au cerut doi ani de inchisoare pentru Neymar in urma transferului sau fraudulos la Barcelona

Procuratura spaniola a solicitat o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru fotbalistul brazilian Neymar, pentru rolul sau jucat in cazul de coruptie din jurul transferului sau de la FC Santos la FC Barcelona.

Procurorii spanioli cer zece ani si jumatate de inchisoare si o amenda de 14 milioane de euro pentru Samuel Etoo

Procurorii spanioli cer ca fostul fotbalist al echipei FC Barcelona, Samuel Etoo, sa fie condamnat la zece ani si jumatate de inchisoare si amendat cu 14 milioane de euro pentru patru delicte de frauda fiscala pe care jucatorul le-ar fi comis in perioada 2006-2009.

Procurorii spanioli cer zece ani si jumatate de inchisoare si o amenda de 14 milioane de euro pentru Eto'o

Procurorii spanioli cer ca fostul fotbalist al echipei FC Barcelona, Samuel Eto'o, sa fie condamnat la zece ani si jumatate de inchisoare si amendat cu 14 milioane de euro pentru patru delicte de frauda fiscala pe care jucatorul le-ar fi comis in perioada 2006-2009, informeaza El Pais, citat de News. ro.

CET Govora si Ciech Soda au incheiat un contract de 360 milioane euro, pe zece ani

Producatorul de energie CET Govora, aflat in insolventa, si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract pe zece ani pentru furnizarea aburului industrial, valoarea totala a acestuia fiind de 360 milioane euro, a anuntat luni Euro Insol, administratorul judiciar al CET Govora.

Fostul viceprimar al Craiovei, condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii pentru trafic de influenta

Cristina Calangiu a fost condamanta astazi de magistratii Tribunalului Dolj la 2 ani de inchisoare cu suspendare, cu termen de incercare de trei ani, dar si la munca in folosul comunitatii. Sentinta data nu este definitiva, ea putand fi atacata cu apel.

Probleme pentru Neymar: Procurorii cer doi ani de inchisoare pentru atacantul Barcelonei intr-un dosar de coruptie

Procurorii spanioli cer o pedeapsa de doi ani de inchisoare si o amenda de 10 milioane de dolari pentru Neymar, atacantul Barcelonei, intr-un caz de coruptie legat de controvesatul sau transfer de la.

Lista candidatilor ALDE din Satu Mare pentru Camera Deputatilor este deschisa de un fost ministru al transporturilor, urmarit penal pentru trafic de influenta

Fost ministru al transporturilor si europarlamentar, Ovidiu Silaghi deschide lista candidatilor ALDE pentru Camera Deputatilor la Satu Mare, desi este urmarit penal pentru trafic de influenta.

Alina Gorghiu candideaza pentru Senat din partea PNL Timis, ocupand pe liste locul lui Vasile Blaga, cercetat pentru trafic de influenta

Liderul liberal Alina Gorghiu deschide lista candidaturilor pentru Senat ale PNL Timis. Gorghiu ocupa locul ramas liber in urma demisiei lui Vasile Blaga, care este cercetat penal pentru trafic de influenta.

Ministerul Muncii anunta ca va lansa programul Prima camera pentru tinerii care ies din sistemul institutionalizat

Ministerul Muncii va lansa, la inceputul anului viitor, programul Prima camera pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor de peste 18 ani care ies din sistemul institutionalizat, proiect care reprezinta un sprijin pentru dezvoltarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )