Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece morti in urma protestelor violente din Niger

Antena3 Antena3,
Zece morti in urma protestelor violente din Niger

Cinci persoane au murit sambata, la Niamey, iar alte cinci vineri, la Zinder, in urma protestelor violente fata de publicarea unei caricaturi cu profetul Mahomed in editia de miercuri a saptamanalului satiric. continuă pe Antena3

Centru cultural francez din Niger, incendiat din cauza caricaturilor din Charlie Hebdo

Centrul cultural francez din orasul Zinder, al doilea ca marime din Niger, a fost incendiat vineri de manifestanti furiosi din cauza publicarii caricaturii cu Profetul Mahomed in revista Charlie.

Centru cultural francez din Niger, incendiat din cauza caricaturilor cu Mahomed din Charlie Hebdo

Centrul cultural francez din orasul Zinder, al doilea ca marime din Niger, a fost incendiat vineri de manifestanti furiosi din cauza publicarii unei caricaturi cu Profetul Mahomed in revista Charlie Hebdo, anunta.

SUA: Cel putin zece morti, dupa ce un autobuz cu detinuti a fost lovit de un tren

Cel putin zece persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta detinuti a fost lovit de un tren, in vestul statului american Texas. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferata de pe.

SUA: Cel putin zece morti dupa ce un autobuz plin cu detinuti a fost lovit de un tren

Cel putin zece persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta detinuti a fost lovit de un tren, in vestul statului american Texas. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferata de pe Drumul interstatal 20. Autobuzul - la bordul caruia erau 12 detinuti, trei gardieni si soferul - plecase din orasul Odessa.

SUA. Cel putin zece morti dupa ce autobuzul unui penitenciar a fost lovit de un tren

Cel putin zece persoane au murit dupa ce un autobuz care transporta detinuti a fost lovit de un tren, in vestul statului american Texas, relateaza ABC News, preluat de MEDIAFAX. Accidentul s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )