Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece sportivi din Romania la Campionatele Mondiale individuale

Online Sport Online Sport,
Zece sportivi din Romania la Campionatele Mondiale individuale

Delegatia Romaniei a deplasat zece sportivi la editia din acest an a Campionatelor Mondiale individuale de tenis de masa care se vor desfasura la Paris-Bercy in perioada 13-20 mai. continuă pe Online Sport

IPP: CSM arunca in derizoriu independenta si calitatea actului de justitie din Romania.

Institutul pentru Politici Publice IPP) a catalogat, intr-un comuniat de presa remis Romania Libera, avizul pozitiv dat joi in cazul unora dintre candidatii la functiile cele mai inalte in sistemul judiciar romanesc, drept un act prin care Consiliul Superior al Magistraturii CSM) discrediteaza grav credibilitatea si independenta justitiei din Romania. Mai mult subliniaza IPP, prin aviz este afectata si increderea publicului in CSM. IPP atrage atentia ca procurorul propus pentru cea mai .

Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4.

Sova: Drumul dintre Botosani si Suceava, cel mai prost sector de drum din Romania

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, sustine ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, potrivit Mediafax. Invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de ProTV, Sova a mai precizat ca suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4 miliarde euro, iar bugetul CNADNR pentru acest tip de lucrari este de doar 180 milioane euro.

Funeriu: Partidele din Romania continua sa fie adunaturi de oameni in jurul unor interese

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, sambata, ca partidele din Romania au fost si continua sa fie adunaturi de oameni in jurul unor interese, in timp ce obiectivul fundatiei este de a uni oameni in jurul unor valori, Miscarea Populara urmand sa ramana fundatie, conform surselor de presa.

HARTA INTERACTIVA Patru asocieri de firme din Romania, Europa si Asia au depus oferte pentru realizarea in concesiune a autostrazii/drumului expres Craiova - Pitesti. Vezi traseul si toate detaliile proiectului

Patru asocieri de firme din Europa, Romania si Asia au depus oferte la CNADNR pentru realizarea in concesiune a 121 de kilometri de drum expres sau autostrada intre Pitesti si Craiova. Cele patru asocieri sunt Obrascon Juarte Lain - Ohl ZS ambele Spania), China Communications Company China) - Dogus Insaat Ve Ticaret Turcia) - Egis Franta), Spedition UMB-Tehnostrade Romania), Strabag Austria) - Vinci Franta) - Aktor Grecia), Impregilo SpA - Salini Italia ambele) etapa de precalificare. Compania care va castiga contractul de concesiune va avea dreptul de sa perceapa o taxa de folosire pentru noul drum.

Constructia celui mai mare parc eolian din Romania va fi demarata anul acesta, in Masivul Sureanu

O companie romano-germana vrea sa construiasca un parc eolian pe o suprafata de 30 de hectare pe Muntele Dobraia, din Masivul Sureanu, la circa 2. 000 de metri altitudine. Parcul eolian va fi cel mai mare parc.

Incepe Festivalul Italian din Romania. Pasionatii sunt asteptati cu muzica de calitate, filme si celebrele delicatese italiene

Cea de-a cincea editie a Festivalului Italian va avea loc in perioada 11 mai - 30 iunie in Bucuresti si Cluj, a anuntat vineri ambasadorul Italiei in Romania, Diego Brasioli. Printre evenimentele care vor avea loc in cadrul festivalului se numara concertul tenorului italian Andrea Bocelli, concertul violonistului roman Alexandru Tomescu - Bach to basics, lansari de carte, degustari de vinuri si produse culinare traditionale. In plus, magazinele si restaurantele italiene parterene vor avea in aceasta perioada reduceri si oferte promotionale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )