Libnet.ro
UNICEF

16:15

Zeci de agenti de politie din Suceava care isi doreau sa ajunga ofiteri au picat examenul psihologic

Adevărul Adevărul,
Zeci de agenti de politie din Suceava care isi doreau sa ajunga ofiteri au picat examenul psihologic

Aproape o treime dintre agentii de politie din Suceava inscrisi la concursurile pentru avansarea la rangul de ofiter au picat inca din prima parte a procedurii de examinare, acestia neputand trece de examenul psihologic. continuă pe Adevărul

Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita: Nu sunt un premiu pentru nimeni

Adi Cristescu nu mai are iubita de aproape de doi ani, dar spune ca nu are de gand sa-si faca o relatie in care sa fie privit ca un trofeu. Vrea insa sa aiba parte de o relatie serioasa. Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita Acesta a marturit ca in ciuda imaginii .

Ministrul Internelor trimite Corpul de Control la Sectia 4 de Politie din Timisoara: Verificarile, dispuse dupa aparitia informatiilor ca fostul sef al Sectiei isi ameninta angajatii

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a trimis Corpul de Control sa faca verificari la Sectia 4 de Politie din Timisoara, dupa ce reprezentantii Sindicatului Europol au dezvaluit ca seful acestei sectii.

Nicusor Dan anunta ca sigla Primariei va fi scoasa de pe autobuzele STB: Vom cauta sa colectam fonduri suplimentare de la agentii economici privati care isi doresc reclame in spatiul public

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca va fi scoasa sigla Primaria Capitalei de pe autobuzele STB. Spatiul revendicat urmeaza sa fie vandut catre agentii economici privati care isi do.

Vedeta din Romania care a invins cancerul. Cum a fost posibil miracolul

Rona Hartner este o adevarata luptatorare. Vedeta a fost operata de cancer in urma cu un an, iar astazi vorbeste deschis despre cumpana vietii sale. Acum isi face planuri de viitor alaturi de sot si copil si traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. Rona Hartner, viata dupa ce a invins cancerul. Sfaturile .

Alimentul din bucatarie care iti protejeaza ochii de boli. Romanii gresesc grav cand il ignora

Din ce in ce mai multe persoane isi indreapta atentia catre remediile naturiste pentru a trata anumite afectiuni. Din pacate, putini sunt cei care au habar cu adevarat de produsele ieftine si la indemana care te pot scapa de multe probleme. De exemplu, romanii ignora un aliment din bucatarie care protejeaza ochii de boli. Alimentul .

Cantareata din Romania care se spala la lighean: Asa este de frig. Caloriferele din casa sunt calai

O vedeta de la noi se descurca asa cum poate in conditiile date. Frigul din casa si lipsa apei calde au facut-o sa recurga la obiceiurile batranilor de odinioara spalatul la lighean. Despre cine este vorba si ce spune despre noul mod in care se ingrijeste? O cantareata de la noi a ajuns sa .

Superalimentul din bucatarie care te scapa de acnee, de fapt. E miracol pentru pielea romanilor

Acesta este superalimentul din bucatarie care te scapa de acnee, de fapt. Este un miracol pentru pielea romanilor care il folosesc. Despre ce aliment este vorba, cititi in randurile de mai jos. Exista un superaliment in bucatarie care te scapa de acnee. Despre ce este vorba Exista un superaliment in bucatarie care te scapa de .

Ministrul Cimpeanu spune ca numarul angajatilor din educatie care vor sa se vaccineze este in crestere de la zi la zi

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19, ca numarul angajatilor din educatie care vor sa se vaccineze este in crestere de la zi la zi, relateaza Agerpres.

Ce salarii sunt la Metro, in magazinele din Romania. Care e programul si cum promovezi

Metroeste unretailergermanmultinational, ce opereaza magazine cash & carry, pe baza de card membru doarpersoanelor juridice. in 2019, compania avea un numar de 769 de magazine in 26 de tari, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume. Este prezent si in Romania din anul 1996, unde are 30 de unitati. Iata ce salarii sunt .

Artista din Romania care ingheata in casa. Nici paturile nu o mai ajuta

Toata lumea a aflat pana acum de problemele la caldura cu care se confrunta locuitorii Capitalei. Se pare ca nici vedetele nu scapa de ele. O indragita cantareata de muzica populara a facut dezvaluiri despre momentele prin care trece din cauza gerului crunt. Artista din Romania care ingheata in casa Mai exact, vorbim despre cunoscuta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )